PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Zbor de fluture 2 – The Butterfly Effect 2 (2006) film online subtitrat

Regia: John R. Leonetti
Actori: Dustin Milligan, Gina Holden, Lindsay Maxwell, Erica Durance, Zoran Vukelic
Anul: 2006
Gen: Drama, SF, Thriller
Durata: 92 minute
IMDB: 4.4/10 din 19954 voturi


loading...

Julie (Erica Durance) și prietenul ei, Nick (Eric Lively), sărbătoresc ziua de naștere 24 Julie cu prietenii lor Trevor (Dustin Milligan) și Amanda (Gina Holden). Julie și Nick începe să discute viitorul lor atunci când Nick este chemat să lucreze, de urgență in Zbor de fluture 2. El trebuie să meargă la reuniunea pentru că el este împotriva co-lucrător Dave (David Lewis) pentru o promovare. Ca cei patru prieteni conduce înapoi în oraș există un accident cu un semi-camion. Dintre cele patru prieteni, Nick este singurul supraviețuitor. Mai târziu, atunci când se uită la o fotografie de el și Julie, tot în sala începe să se cutremure și se agită, în timp ce oamenii din fotografie începe în mișcare.
Un an mai târziu, Nick suferă o durere de cap orbitoare și sângerări nazale la locul de muncă, în timp ce prezintă un important pas de vanzari pentru investitori. Ca rezultat, el este dat de suspendare de o săptămână. Întors acasă, Nick se uită la fotografii din ziua lui Julie și cumva reușește să se transporta inapoi la momentul chiar înainte de accident fatal in Zbor de fluture 2. De data aceasta, el știe cum să evite accidentul și se trezește într-o nouă calendar în care Julie locuiește fericită cu el. Cu toate acestea, în această realitate, viața lui Nick este ruinat atunci când este concediat pentru backup prietenul său, iar acum lucrează coleg Trevor.
Mai târziu, Nick vede o fotografie Crăciun de el, prietenii lui și colegii de muncă, in Zbor de fluture 2, și își dă seama că acest lucru a fost momentul în care o înțelegere esențială a fost făcută, rezultând în promovarea lui Dave. Nick decide să încerce să modifice acest lucru în favoarea sa, așa că se concentrează pe fotografie pentru a declanșa un alt episod. Destul de sigur, el se află la petrecere.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: