X-Men Viitorul este trecut – X-Men: Days of Future Past (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, SF
Producator(i): Simon Kinberg , Jane Goldman
IMDB: 8.1
Regia: Bryan Singer
Actori: Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Hugh Jackman

“X-Men Viitorul este trecut” este o mai bună decât, dar nu substanțial diferit de alte filme super-erou. Este la fel de neclar vizual și vopsea-de-numere-complot-driven ca cele mai multe proiecte de Marvel Comics bazate, în special cârd de recente filme legate de Avengers. Că deficitul creativ este o problemă majoră în “Zilele viitoare Past”, deoarece urmează caractere care călătoresc în timp pentru a preveni o viitoare apocalipsă. Din fericire, există suficient doar dreptul la “Zilele viitoare trecutului” pentru a compensa ceea ce nu e în regulă. Direcție încrezător director Bryan Singer compensează în mare parte pentru probleme de benzi desenate film carte familiare, inclusiv dialogul expozitivă chel și acțiune de uitat. Naratiunii are o astfel de impuls care nu aveți timp să înțeleagă că povestea nu are urgență in X-Men Viitorul este trecut.

Filmul începe în viitor. O crimă de mutanți condus de binevoitor Charles “Profesorul X” Xavier (Patrick Stewart) și frenemy Erik “Magneto” Lehnsherr (Ian McKellen) conspira pentru a salva atât umane cât și mutantkind de schimbarea formei, roboți ucigaș Santinelele. Pentru a preveni Sentinel din ce in ce arme sancționat de guvern, mutanti trimite Logan / Wolverine (Hugh Jackman) Înapoi la 1973 pentru a opri Raven “Mystique” Darkholme (Jennifer Lawrence) de la uciderea creator Sentinel “, Bolivar Trask (” Jocuri de Thrones ” ‘s Peter Dinklage). Și în acest proces, Logan este obligat să motiveze și re-uni versiuni mai tinere ale Raven, Xavier (James McAvoy), și Magneto (Michael Fassbender).

Din păcate, obstacolele care stau în calea lui Logan și mizele pe care el luptă pentru nu sunt deosebit de bine dezvoltate. “X-Men Viitorul este trecut” se mișcă atât de repede încât ai putea crede Dennis Hopper postum legat o bombă la el, și totuși mișcarea înainte neobosit dovedește o binecuvântare mixtă. “ZX-Men Viitorul este trecut” este a șaptea filmul X-Men din 2000. Ca urmare, Singer (director al cele mai bune trei filme francizei) și scenaristul Simon Kinberg sunt suficient de încrezător pentru fanfaronadă prin scene cheie cu suficiente doar o-garnituri și caracterul -defining acțiune pentru a împinge lucrurile de-a lungul.