PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


X-Men Origins Wolverine (2009) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: X-Men de la Origini Wolverine
Regia: Gavin Hood
Actori: Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Taylor Kitsch, Lynn Collins, Will i Am, Daniel Henney, Tim Pocock
Anul: 2009
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 107 minute
IMDB: 6.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

X-Men Origins Wolverine, unul dintre cele mai populare personaje din seriaX-Men, are parte de propriul său film. Prequel al celebrei serii, filmul prezintă aventurile mutantului cu uimitoare puteri regenerative înainte de-al întâlni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine (sau Logan) pornește în căutarea propriului său trecut și a originii uimitoarelor sale puteri. Acest thriller cu actiune tensionanta, abordeaza intr-un stil direct, taios, originile misterioase ale protagonistului, trecutul sau plin de violenta, dar si trecutul sau romantic precum si infricosatorul program Weapon X, care ii permite sa dea frau liber furiei sale primitive. Pe parcursul actiunii, X-Men Origins Wolverine intalneste noi mutanti legendari, precum Deadpool (Ryan Reynolds) si Gambit (Taylor Kitsch). În rolul principal a fost distribuit același Hugh Jackman, superstarul care intra din nou in pielea personajului sau, interpretand rolul lui Wolverine intr-o maniera de exceptie.


loading...

Fratele său vitreg a fost Victor (Liev Schreiber). Povestea lor începe în “1840 – Northwest Territories din Canada,” un truc, din moment ce Canada a fost format în 1867, iar teritoriile sale Northwest în 1870. Dar nu a venit aici pentru o lecție de istorie. Sau poate ai făcut, dacă trebuie să știe că Logan și Victor a devenit americani (încă înainte de a putea fi canadieni) și a luptat cot la cot în timpul războiului civil, primul război mondial din filme online X-Men Origins Wolverine, al doilea război mondial și Vietnam. De ce au făcut acest lucru, nu am nici o idee. Poate de asta se bucurat.

Dat afară din armată în Vietnam, Logan / Wolverine alăturat unei unități de Black Ops secretă sub Gen. Stryker (Danny Huston), până când în final din X-Men Origins Wolverine, în Nigeria, el a luat saturat de atrocități. Cu toate acestea, el a fost recrutat de Stryker pentru un plan super-secret pentru a crea un mutant de mutanți, care ar include toate puterile mutante disponibile, inclusiv cele ale copil ai cărui ochi sunt ca fascicule laser. El poartă ochelari de soare. Lotta bun îl vor face.

Sunt fiind lipsit de respect la acest material X-Men Origins Wolverine? Pariezi. Este nenorocirea Hugh Jackman, care atunci când au fost impartind supereroi, el a primit Wolverine, care este pentru banii mei jos pe lista de carisma. El nu spune niciodată nimic spiritual, eficiente sau foarte inteligent; enunțuri sale sunt limitate la vocalizarea forțelor primitive: furie, durere, razbunare, dragoste, ura, determinare. Nu există un fir de ambiguitate. Care Wolverine a fost votat No. 1 erou de benzi desenate din toate timpurile trebuie să fie rezultatul unei urne de vot umplute.

Cel puțin, speri, el are o vulnerabilitate interesant in X-Men Origins Wolverine? Sunt sigur că oamenii de știință X-Men va pot spune ce este, deși, deoarece el are darul de vindecare instantanee, e greu de identificat. Atunci când un om poate sări de la un camion explodează, se agață de un elicopter ataca, felie palele rotorului, se merge la pământ, salt liber și de mers pe jos (în acest clișeu vechi, unde există o explozie de foc în spatele lui, dar el nu pare pentru a observa), aici e ceea ce cred: ce ar trebui să pasă de acest tip? El simte nici o durere si nimic nu-l pot ucide, așa, prin urmare, el este, în esență, un dispozitiv poveste de secvențe de acțiune.

Oh, filmul X-Men Origins Wolverine este bine-a făcut. Gavin Hood, directorul, a făcut marele filmul “Tsotsi” (2005) și al naibii de bun film “Rendition” (2007), înainte de a semna pe aici. șansă de grăsime fani “Wolverine” va căuta pe cei doi. De ce un regizor talentat face o nici unul de film X-Men Origins Wolverine de admiratori sale anterioare ar mai vrea să vadă? Asta e cum ai ajuns sa fie un succes la Hollywood. Atunci când face un mare succes de box-office pentru cea mai mare parte Fanboys, ai lovit mare de timp. Uita-te la Justin Lin, cu “Fast & Furious”.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: