X-Men Cei dintâi – X-Men First Class (2011) film online subtitrat

Regia: Matthew Vaughn
Actori: Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, January Jones, James McAvoy
Anul: 2011
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 132 minute
IMDB: 7.8/10 din 250082 voturi

Cele mai bune care acționează în “X-Men Cei dintâi” este de Președintele John F. Kennedy, care în lucrarea sa de Ziua Recunostintei 1,962 mesaj națiunii, își exprimă recunoștința pentru sfârșitul succes a crizei cubaneze timp rachetelor suprimarea ceea ce cu siguranță trebuie să știe, că rachete americane și sovietice a petrecut o mare parte din timpul de zbor înainte și înapoi în timp ce controlat mental de puterile minunat de mutanți. Utilizarea filmului de criza rachetelor servește cu siguranță în vederea stabilirii acestui prequel la începutul anilor 1960 și răspunde la o întrebare am avut întotdeauna: Are suprapunerea lumea reală cu istoriile supereroi?

Filmul “X-Men Cei dintâi” este high-tech și bine a acționat, cu o mulțime de acțiune și de zgomot, deoarece descrie originile X-Men, un grup de aproximativ o duzină de mutanți (până în prezent). Acesta începe într-un lagăr nazist închisoare, în cazul în care tânărul Erik Lehnsherr este obligat să asiste la o tragedie și găsește el poate controla metale cu mintea lui – dar numai atunci când e furios. El creste pentru a deveni Magneto și este jucat de Michael Fassbender, actorul irlandez sărac care spun buzzmeisters va deveni o stea de mare de la acest film. Cerul-l ajute. El a fost atât de bun în “Fish Tank”, “Inglourious Basterds” și “Jane Eyre” (2011); trebuie să joace el Magneto pentru a deveni un star? De altfel, Raven / Mystique este jucat de Jennifer Lawrence, doar nominalizat pentru cel mai bun actrita Oscar. Acum e un albastru cameleon cu solzi. Prețul de firmamentului.

La Oxford, ne întâlnim cu telepatul Charles Xavier (James McAvoy), ca un om tânăr înainte de a fi paralizat. El va funcționa în cele din urmă o școală la adăpost și de tren mutanți, și el visează pot ajuta lumea. Dușmanul lui este Sebastian Shaw (Kevin Bacon), tormentor crud Magneto în lagărul nazist, acum un om care recrutează mutanti la partea întunecată, în cazul în care dacă sunt bune, poate că vei fi în măsură să poarte o casca ca sa si uita-te ca un vizitiu roman. Dacă cineva îl lovește în sus de-a lungul capului, el va primi o reducere de urât că ascuțite obraz-protector in filmul “X-Men Cei dintâi”.