Welcome to the Rileys (2010) Film Online Subtitrat

Regia: Jake Scott
Actori: Kristen Stewart, James Gandolfini, Melissa Leo
Anul: 2010
Gen: Drama
Durata: 110 minute
IMDB: 7.0

Welcome to the Rileys spune povestea lui Doug Riley (James Gandolfini) şi a soţiei lui, Lois (Melissa Leo), care încă nu şi-au revenit după moartea fiicei lor, ucisă în urmă cu opt ani. Doug a ajuns să aibă o relaţie extraconjugală cu o chelneriţă, Vivian, iar Louis trăieşte cu sentimentul unei puternice vinovăţii pentru pierderea fiicei, Emily. Evită să iasă din casă, iar când o face este doar pentru a merge la pastorul local, ca să se spovedească. Atunci când şi Vivian moare, Doug este pierdut. O călătorie de afaceri către Baton Rouge îi prilejuieşte un popas într-un club de striptease. O adolescentă de 16 ani îi face un număr de streaptease privat. Merge la ea acasă şi îi face o propunere: îi va da 100 de dolari pe zi dacă va fi lăsat să stea la ea o vreme, ca să-şi limpezească gândurile. Fără sex in Welcome to the Rileys.

Chiar dacă Mallory nu este obişnuită să primească bani fără să ofere nimic în schimb, acceptă propunerea, iar Doug îşi sună nevasta să spună că nu se mai întoarce acasă. Doug încearcă să-i schimbe viaţa lui Mallory, care este – în fond – o minoră care practică prostituţia. Pe de altă parte, Lois îşi dă seama că singura soluţie ca să-şi salveze căsnicia este să plece în căutarea soţului, aşa că urcă la volan, prima dată în opt ani, şi pleacă pe urmele lui Doug, către Louisiana. Odată ajunsă la destinaţie, suferă un şoc când află că soţul ei locuieşte cu o adolescentă de 16 ani. Nu poate însă să nu observe asemănarea dintre fată şi Emily, fiica pierdută din Welcome to the Rileys. Lois rămâne alături de soţul ei şi de Mallory, într-un surogat de familie. Vor accepta cei trei implicaţiile unei astfel de convieţuiri?

James Gandolfini stele ca Doug Riley, un Indianapolis consumabile sanitare antreprenor. Soția lui, Lois (Melissa Leo), nu a fost în măsură să părăsească casa lor de ani de zile. El are o aventură cu Vivian (Eisa Davis), o chelneriță negru la o casă clatita, și lor două scene scurte arată împreună căldură enorm. El nu este gata să plece soția sa, cu toate acestea, poate pentru că el știe că nu va supraviețui singur. Fiica lor a fost ucis la 15 într-un accident de mașină. Doug se duce la New Orleans pentru o convenție, este deprimat, rătăcește într-un bar stripteuză și se află, prin nici o dorință de propriul său a primit o vinde greu de Mallory (Kristen Stewart). El nu vrea sex. Vrea să vorbească. Crede că e nebun in filmul Welcome to the Rileys. Ea este purtat și răniți, ostil și vulnerabil. El conduce acasă și se termină de fixare sanitare ei, curățenie casa ei pusca ponosit și oferindu-i 100 $ pe zi pentru a opri prindere in filmul Welcome to the Rileys.

Credem că vom vedea în cazul în care acest lucru va conduce in filme online Welcome to the Rileys. Asta nu e unde duce. Scenariul Ken Hixon a deliberat evită cea mai mare parte a dialogului obligatorie într-o situație ca asta și aruncă unele curbe la noi. Una dintre surprizele implică Lois. Împotmolit în depresie profundă, Doug decide cu un soc de a vinde afacerea sa și rămâne în New Orleans. Când a informează Lois, ea gaseste curajul de a părăsi casa ei și conduce se în jos la New Orleans. Acum ma uit la modul în care ea reacționează la realitatea relației soțului ei cu Mallory. Acest lucru implică scris bine și acționează. Lois este un adult. Ea nu este gelos; e mai îngrijorat de faptul că el este nebun. El nu este defensiv; e chestiune-of-adevăr. Acest lucru este Mallory, e un fugar de 16 ani, el o ajută, ea nu vrea ajutor. Asa este.

E o ușurare să fie scutit de clișeele obișnuite aici și observa cum Leo canale atât de convingător mothering instinct unei femei. E bine, de asemenea, pentru a vedea cum regizorul Jake Scott folosește prezențele fizice ca in Welcome to the Rileys, ale actorilor săi bine exprimate. Stewart aici este departe de perfecțiunea porțelan de filme “Twilight”, și este o ușurare pentru a vedea că acesta este, la urma urmei, este posibil fizic pentru un adolescent să aibă probleme ten intr-un film. Leo este uzat de pierderea și vă faceți griji, dar inteligent și bun. Si uita-te la ceea ce face Gandolfini. E un munte de om, dar blând, nu pune în pericol. În ceea ce privește limbajul corpului, el stabilește caracterul său într-o scenă în care el se târăște în pat cu soția sa, și căderile de saltea și a Burrows în pernă și arată – confortabil. Când a fumează, mâinile uriașe pitic țigara.