PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Victor Frankenstein (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Groaza, SF
Scenariu: Max Landis
IMDB: 6.1
Regizor(i): Paul McGuigan
Actori: Daniel Radcliffe, James McAvoy, Jessica Brown Findlay

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Daniel Radcliffe si James McAvoy joacă în Victor Frankenstein, o adaptare dinamică și palpitantă a unei povești legendare. Omul de știință radical Victor Frankenstein (McAvoy) și la fel de sclipitorul său protejat Igor Strausman (Radcliffe) împărtășesc o viziune nobilă de a ajuta umanitatea prin cercetarea lor inovatoare în domeniul nemuririi. Dar experimentele lui Victor merg prea departe, și obsesia lui are consecințe oribile. Numai Igor își poate ajuta prietenul să nu cadă pradă nebuniei și să-l scape de creația sa monstruoasă din filmul Victor Frankenstein.

Acesta începe cu Igor Radcliffe nararea că există o poveste “știm cu toții”, dar că povestea e pe cale să spună este diferit … și da, i-am spus Igor. caracter cu caracter, primul fără nume Radcliffe este introdus ca o cocoșat circ mult abuzat, care, de asemenea,, pentru a primi acest lucru, un expert autodidact în anatomie și biologie. Nu-i așa? El pini pentru circ acrobat Lorelei (Jessica Brown Findlay), și atunci când ea suferă o cădere, el și studentă la medicină Victor Frankenstein (vizitarea circ pentru, um, parti de animale de schimb se dovedește) să efectueze o minune revitalizarea pe ea … și, astfel, o se formează legături. Victor răpește pe viitor, Igor de la răpitorii săi deformati, într-o scenă care aduce în minte o Guy Ritchie, “Sherlock Holmes”, filme online Victor Frankenstein, numai că nu la fel de bun (da, ai citit acest drept, “numai nu la fel de bun”), și l-instalează în laboratorul lui, cu atât mai bine să-l ajute în schemele sale ambitioase, poate nebun,.


loading...

Script Landis ‘este extrem de cunoaștere și nesfârșit aluziv. Victor Frankenstein aici este de Mary Shelley dar backstory sa include un frate, Henry, care este numele personajului jucat în James Whale lui “Frankenstein” din 1933. Un inspector de poliție depistarea și Victor noul său amic primește o poveste origine a propriei sale, unul care îl plasează în linie pentru a deveni caracterul Lionel Atwill dacă acest film devine o franciza, care se cuvine ne rugăm nu. Pentru toate entuziasmul adus să le suporte, și, din nou in Victor Frankenstein, în ciuda BRIO tânărului exprimate (McAvoy face sa “hai crea viață” discursuri cu dorința-proiecție salivă), filmul Victor Frankenstein este o mizerie sângeroase, și unul inutil tare, de asemenea.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: