PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Unsprezece plus una – Ocean’s Twelve (2004) film online subtitrat

Regia: Steven Soderbergh
Actori: George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts, Andy Garcia, Catherine Zeta-Jones
Anul: 2004
Gen: Crima, Thriller
Durata: 125 minute
IMDB: 6.2/10 din 164622 voturi


loading...

La fel ca cele mai multe filme Unsprezece plus una de cap cu termina cu hoții pelerin confortabil la pensie, astfel încât cele mai multe continuări a tumbă filme începe cu hoții forțată să se întoarcă la locul de muncă și trageți mai multe locuri de muncă. “Ocean Twelve lui” nu dezamageste. Tess Ocean (Julia Roberts) este pe chat la telefon cu soțul ei Danny (George Clooney), atunci când se uită pe fereastră și spune: “Oh, nu.” Terry Benedict (Andy Garcia) suna soneria.

Vă amintiți că în “Unsprezece plus una”, Benedict a fost proprietarul Bellagio, un cazinou din Las Vegas, din care 11 au furat – ei bine, să vedem, cu interes, funcționează la aproximativ 19 million $ bucata. Benedict este însoțit în vizita sa de gemeni-rău în căutarea și are o practică-off punerea de poking persoanelor cu o crosa, cu atât mai bine pentru a sugera consecinte grave daca banii lui nu este returnat. Da, compania de asigurări a plătit deja off, dar prevede Double Indemnity.

Cu unele filme, veți începe să observați incorectitudini. Cu alții, de a începe să le admire. De exemplu, din moment ce Papa Benedict al plătește în cele din urmă un apel personal pe fiecare dintre original 11, de ce nu Danny și Tess simplu telefon celelalte nouă și avertiza le Benedict vine? Motivul pentru care nu vreau să întreb această întrebare este pentru că ar împiedica filmul să introducă toate infractori și ne arată ceea ce fac acum in Unsprezece plus una.

Una din problemele cu un film ca acesta este dirijarea traficului: Cum se stabilească 11 de caractere (nu de numărare Benedict, inspector de poliție Catherine Zeta-Jones, hoț rival Vincent Cassel, etc.) și să le păstreze în viață? Aveți un apel nominal fiecare din când în când este ceea ce faci, sau le-au aruncat în închisoare, astfel încât camera poate deplasa peste fețele lor și ne reamintesc cine sunt. Ocazional, aveți o scenă pentru nici un alt motiv decât pentru a obține fata unui actor pe ecran timp de cinci secunde, așa că nu va fi deplasate. Bufe Elliott Gould pe lui trabuc de trei ori diferite pentru acest motiv.

Filmul Unsprezece plus una ia inventar al personajele sale cu același spirit amuzant face orice altceva. Originalul originală “Ocean lui 11,” made in 1960 de Rat Pack, a fost o trimite-up de 1950 de filme de cap cu (aceasta a fost inspirat de Jean-Pierre Melville lui clasic francez “Le Bob Flambeur”). Original nou “Unsprezece Ocean” (2001) a fost o încercare reușită de Soderbergh a doodle cu formula, de mult ca un pianist s-ar putea alege un ton doar suficient de bine pentru a arata el ar putea juca, dacă el a vrut să. Acum, cu “, Ocean Twelve lui” Soderbergh și scenarists lui, George Clayton Johnson, Jack Russell de Aur și George Nolfi, fac un riff de jazz. Acesta nu este un film Unsprezece plus una caper la toate, este o improvizație pe teme de cap cu. Dacă uneori se pare ca un capere, bine, așa cum colegii spus atunci când a primit de la pian, s-ar putea să nu fie Beethoven, dar are o mulțime de aceleași note.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website