PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Un Crăciun printre străini – Surviving Christmas (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Mike Mitchell
Actori: Udo Kier, Ben Affleck, James Gandolfini, Christina Applegate, Catherine O’Hara
Anul: 2004
Gen: Comedie, Craciun, Romantice
Durata: 91 minute
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Sinopsis Un Crăciun printre străini – Surviving Christmas

E nebunie curatã! O poznã de nedescris se întâmplã când Drew Latham (Ben Affleck), un director foarte bogat, se hotãrãste sã-si închirieze o familie de Crãciun.

Sãtul sã-si petreacã din nou sãrbãtorile singur, Drew face familiei Valcos (James Gandolfini, Christina Applegate si Catherine O’Hara) o ofertã care trebuia refuzatã de la bun început.

Acum, stresantul oaspete si cererile lui scandaloase transformã sãrbãtorile familiei gazdã într-un cosmar în aceastã comedie hilarã care îmbinã comicul cu problemele familiale.

”Surviving Christmas” prezintă publicului nebunia Crăciunului în toată splendoarea ei, cu un Ben Affleck mai simpatic ca niciodată, cu un James Gandolfini plin de umor involuntar și cu o Christina Applegate ce se transformă dintr-o prezență acră într-una dulce la final.

Filmul poate fi apreciat doar în perioada sărbătorilor de iarnă, când oamenii sunt înclinați să fie mai generoși și mai iertători, alungând răutatea și frustrările instalate în suflete pe parcursul anului și primind bucuria de a fi martorii unei minuni cerești ce ni se reamintește an de an. Când altcândva putem înțelege mai bine preceptul biblic ”iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”?


Trailer Un Crăciun printre străini – Surviving Christmas

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: