PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Trapped (2015) SERIAL Online Subtitrat

Titlu original: Ófærð
Regia: Baltasar Kormákur
Actori: Ólafur Darri Ólafsson, Ilmur Kristjánsdóttir, Ingvar Eggert Sigurðsson
Anul: 2015
Gen: Crima, Drama, Seriale, Thriller
IMDB: 8.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

færð.S01E01

færð.S01E02


loading...

færð.S01E03

færð.S01E04

færð.S01E05

færð.S01E06

færð.S01E07

færð.S01E08

færð.S01E09

færð.S01E10

Islanda este destul de aproape de a fi un paradis pământesc, dacă putem crede Michael Moore cel mai recent documentar lansat-TIFF În cazul în care Pentru a Invadează următor. Dar se pare mai mult ca un avanpost congelat de iad în acest ecran mic thriller serial Trapped creat, produs și regizat de export, de luare de film cel mai sărbătorit al țării, Baltasar Kormákur. Un suspans saga mic oraș răspândit în 10 capitole. Trapped a avut premiera saptamana aceasta in Toronto noua drama TV Primetime la fel ca în bara laterală bâzâit de pre-lansare construiește pentru Kormakur all-star de acțiune blockbuster-ul de pe Everest.

Amplasat într-un oraș de coastă de la distanță în miezul iernii adânc, prins în capcană este un mister crima multi-caracter tăbărât la public fatis la nivel mondial stabilit pentru “Nordic Noir” hit-uri TV, cum ar fi The Killing și The Bridge. La scurt timp după acest episod pilot proiectat la TIFF, Weinstein Company a anunțat că a cumpărat drepturile de distribuție din SUA. În Europa, actori importanți, inclusiv BBC și ZDF sunt deja la bord. Kormakur este acum într-un război de licitare separat față de drepturile de remake in seriale online Trapped.

La fel ca toate drama TV mare, Prins se deschide cu un meci viguros de cunnilingus, urmat îndeaproape de o explozie mortala. Wham, bam, vă mulțumesc Islanda. Acesta este primul cârlig complot nerușinare pentru a ne născocit continuă să vină înapoi, în acțiunea abia la cinci minute. Inutil să mai spunem, aceste evenimente criptice rămân nerezolvate în acest prim capitol. In schimb, Kormakur salturi inainte de șapte ani să introducă cacealmaua, bearlike, eroul bărbos Andri (Ólafur Darri Olafsson), un șef de poliție mic oraș obosit lume-creștere de două tinere fiice și încearcă să evite nou partener înfiorător fosta lui soție a lui din Trapped.

Smucit departe de problemele interne, Andri și adjunctul său Hinrika (Ilmur Kristjansdottir) se confruntă brusc o urgență mare liga rare, atunci când un fără cap, suprafețe de cadavre limbless în golful la scurt timp după ce un feribot danez mătură în port a Trapped. Raționează că trupul a fost aruncat de pe navă, ei se luptă pentru a menține pasagerii gălăgioși la bord în timp ce căuta indicii, în ciuda obiecțiilor de la un căpitan misterios obstructivă (Bjarne Henriksen). Atunci când un viscol dramatic convenabil face ca orașul troienită inaccesibil celor din afară, inclusiv detectivi care zboară de capitală, localnicii se trezesc la realizarea de șoc pe care un criminal se plimbă printre ei in filmul Trapped.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: