PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Transcendence (2014) film online subtitrat

Gen: Drama, Mister, Romantic
Producator(i): Jack Paglen
IMDB: 6.3
Regia: Wally Pfister
Actori: Johnny Depp, Rebecca Hall, Morgan Freeman


loading...

În Hollywood, expresia “Transcendence” nu înseamnă, de obicei, ceea ce ar trebui. Cele mai multe filme vândute cu această denumire nu sunt science fiction adevărat, pentru că nu se ocupă în ideile într-un mod conștiincios susținută; ei nu extrapola unde suntem și unde am putea fi condusă și ce ar putea însemna pentru rasa umană intelectual, fizic și emoțional. Mai des ceea ce veți obține este o acțiune sau de groază sau super-eroi de filme cu un miros slab de science fiction aroma-filme care, ocazional, se amintesc să pleca genunchiul spre teme mari atunci când acestea nu sunt cu doar personajele alerga si sari și Dodge explozii sau fi surprins de un monstru lunging la ei de întuneric. “Transcendență”, despre un geniu calculator moarte (Johnny Depp), care se încarcă în format electronic și realizează o viata de apoi digitale problematic, este stiinta adevarata fiction. Acesta explorează ideile sale cu sinceritate, curiozitate si frumusete terifiant (directorul său este Wally Pfister, de imagine mult timp pentru de Christopher Nolan). Acest lucru face eșecurile sale tot mai deprimant. Un film prost este doar un film prost. Un film bine-intentionate, care ajunge pentru măreția și păstrează care se încadrează pe fata ei este un fel de tragedie minore.

Cât de mult vrei să știi despre complot Transcendence? Din moment ce o mare parte din fascinația filmului constă în ritmuri sale povești neașteptate, voi încerca să mă limiteze la elementele deja divulgate în remorcii, chiar dacă am ofensat în cazul în care povestea a ajuns. Este suficient să spun că, atunci când începe povestea, personajul lui Depp, un guru tehnologie Steven Jobs-ian nume Will Caster, a fost în avangarda cercetării inteligență artificială de ceva timp. El și soția lui Evelyn (Rebecca Hall of “Iron Man 3”) au fost încercarea de a crea o mașină simțitoare cu o personalitate, poate un facsimil digital de suflet, chiar merge atât de departe încât să cârlig o versiune prototip pana la o maimuță moarte și încărcați conținutul creierul. Următorul pas: o fac cu un om. O organizație teroristă condusă de inginerii Bree Kate Mara despre o serie de greve împotriva laboratoare de cercetare pentru a stabili de cercetare AI spate. Ei cred că a crea un calculator omnipotent cu o personalitate umană este o idee rea. Imaginați-vă!

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: