PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


OThe Wolverine (2013) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, SF
Producator(i): Christopher McQuarrie, Scott Frank ,Mark Bomback
IMDB: 6.7
Regia: James Mangold
Actori: Hugh Jackman, Will Yun Lee, Tao Okamoto, Kelly Hu


loading...

Bazat pe o populară mini-serie de benzi desenate scrisă de Chris Claremont şi Frank Miller, filmul ‘The Wolverine’ îl arată pe Wolverine, cel mai cunoscut şi iubit personaj din universul X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre. Mediul nefamiliar îl va arunca într-un conflict cu unul dintre cei mai celebri antagonişti ai săi şi-i va schimba viaţa o dată pentru totdeauna. Vulnerabil pentru prima oară în viaţă şi împins la limita forţelor sale fizice şi psihice, Wolverine va trebui să înfrunte nu doar imbatabilul oţel al săbiilor de samurai, ci şi zbuciumul interior provocat de propria imortalitate şi de despărţirea tragică de cei dragi.

Da, muntele metal gheare de mușchi suferă de fapt o criză existențială, cu o greutate în beneficiul nemurirea si obtinerea unui gust de ceea ce e ca sa durere și sângera și slăbesc fara a se vindeca instantaneu. Se confruntă cu posibilitatea de comercializare în puterile mutante, el trebuie să ia în considerare ceea ce este în valoare de trai pentru acum (iubitoare o femeie frumoasă, lupta un număr nespus de ninja) și ceea ce așteaptă el în viața de apoi (iubitoare o femeie frumoasa, lupta … ei bine, nimeni).

Asta nu e să spun că “The Wolverine” este dureros auto serios. Departe de ea: Director James Mangold filmul ‘Originile lui Wolverine’ are unele secvențe de acțiune incredibil de suspans, de producție rafinat și costume și personaje pline de culoare, dintre care unii se înregistreze mai puternic decât altele. Ea are un astfel de puternic estetic despre el, e ca și cum funcțiile “Wolverine” ca propriul film de stand-alone, mai degrabă decât ca o bucată de “X-Men” mitologia. Nu aveți nevoie pentru a fi văzut cinci filme anterioare, în care Hugh Jackman a jucat ca personajul principal musculos, Logan, mai ales, nu dezamăgitor primul aventura solo afara seria 2009 este “X-Men Origins:. Wolverine” Aceasta este o contopire mult mai mult succes de caracter, scenariu și imagini, cel puțin până în a treia act, atunci când doar se transformă prostie și inutil animat.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: