PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


The Wave – Bølgen (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune, Drama, Thriller
Scenariu: John Kåre Raake, Harald Rosenløw-Eeg
IMDB Rating: 7,0
Regizor(i): Roar Uthaug
Actori: Ane Dahl Torp, Kristoffer Joner, Thomas Bo Larsen, Fridtjov Såheim

Ce este un peisaj norvegian stereotip dacă nu un munte de mai sus un The Wave – Bølgen? Și dacă un munte într-un fiord căzut, ar însemna că nu la sfârșitul unei lumi norvegian așa cum o știm? Aceasta este exact premisa pentru primul film dezastru vreodată norvegian care a luat publicul interne de tsunami și va avea premiera din Marea Britanie, la Festivalul de Film de la Londra la 14 octombrie. Valul (sau Bolgen în original), se bazează pe presupunerea viața reală pe care tot mai lărgirea-fisuri structurale ale muntelui Åkerneset (în partea de vest a Norvegiei) o zi va duce la o avalanșă în adiacent Geiranger fiord, și un gigantic val va distruge totul in vedere.


loading...

The Wave – Bølgen este o reminiscență a lui Dante Peak (Statele Unite ale Americii, 1997): un om de știință dedicat avertismente de o catastrofă iminentă de nu par credibile la început; în timpul evacuării, omul de știință încearcă să salveze o familie, ai cărei membri devin separate unul de altul; și mântuirea, cel pentru unii la, se află în subteran. Cu toate acestea, există caracteristici care adaugă un simt special norvegian la The Wave – Bølgen: personajul central, numit Kristian (convingător jucat de Kristoffer Joner), merge mult dincolo de Call of Duty pentru a convinge sale ex-colegii de la stația de supraveghere seismică, în cazul în care el face Nici măcar nu funcționează nici mai mult (el este transferată o ramură industria petrolieră în Stavanger), că muntele este pe cale să se prăbușească; și un străin își pierde viața în timp ce încerca să localizeze fiul dispărut Kristian, pe care ea nu a întâlnit (rădăcini ale unui astfel de comportament altruist poate fi găsit în etosul comunitate norvegian cu conceptul de dugnad, sau locul de muncă neremunerată în colaborare).

Directorul Roar Uthaug – cunoscut pentru film “The Wave – Bølgen” de groază rece Prey (2006), care este urmărit de un personaj minor intr-unul din scenele de val, și Escape de film Chase medievală (2012) – strange cele mai multe din bugetul relativ modest de 51 milioane NOK (aproximativ patru milioane GBP), pentru a oferi un spectacol credibil și de absorbție, care face Titanic al lui James Cameron arata oarecum prea scumpe și overhyped. Într-o lună de la lansarea sa în Norvegia, unda a fost deja văzut de mai mult de 630.000 de telespectatori, ceea ce este cu adevărat remarcabil pentru o națiune de cinci milioane de locuitori. Dacă Valul role victorios la țărmuri mai îndepărtate, rămâne de văzut.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: