PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


The Theory of Everything (2014) film online subtitrat

Gen: Biografie, Drama, Romantic
Producator(i): Anthony McCarten , Jane Hawking
IMDB: 7.7
Regia: James Marsh
Actori: Eddie Redmayne, Felicity Jones, Tom Prior


loading...


Sinopsis The Theory of Everything (2014)

Theory of Everything descrie relația dintre Hawking și soția sa, Jane. Cei doi s-au cunoscut pe când erau studenți la Cambridge în anii ’60, exact în vremea în care viitorul mare om de știință începea să sufere consecințele afecțiunii care l-a paralizat, forțându-l să trăiască într-un scaun cu rotile și să se exprime cu ajutorul unui computer sofisticat, conceput special pentru el de către un prieten.


Trailer The Theory of Everything (2014)


Review The Theory of Everything (2014)

Anthony McCarten a avut nevoie de zece ani pentru a aduce această poveste pe marile ecrane şi trei ore pentru a o convinge pe Jane Wilde Hawking să adapteze cartea sa „Travelling to Infinity: My Life with Stephen” într-un film.

Drept să spun, am început filmul cu un sentiment acut de dezamăgire, ştiind că nu-l voi vedea pe Redmayne cântând înspre susţinerea revoluţiei franceze sau stând pe o baricadă şi fluturând un steag roşu. Însă m-am înşelat. Pe holurile universităţii Cambridge, ale căminului studenţesc, ale casei lui şi ale spitalelor, Eddie Redmayne, în hainele faimosului cosmolog şi teoretician al universului, devine însăşi faţa speranţei, acest rol desăvârşindu-i cariera.

2 Actorii principali strălucesc în rolurile lor, fiind inegalabili. Atuul acestui film biografic este, fără îndoială, modul în care Eddie Redmayne mimează sistematic simptomele sclerozei laterale amiotrofice. Boala neuronului motor de care suferea Hawking. Cu admiraţie putem observa evoluţia maladiei de la aluzia unei mâini tremurânde până la progresul agresiv al bolii. Felicity Jones îşi merită şi ea pe deplin nominalizarea la Oscarul pentru cea mai bună actriţă. Ilustrând subtil felul în care Jane s-a zbătut şi ea cu boala soţului ei. În final, aceasta s-a căsătorit cu el, omul, ea, munca lui, ea, boala lui.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: