The Story of God (2016) Serial Online Subtitrat

Actori: Morgan Freeman, Terral Altom, Lydia Baikalova
Anul: 2016
Gen: Seriale, Documentare, Istorice
Durata: 60 minute
IMDB: 7.9

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

The Story of God (2016) SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06 (se lucreaza la subtitrare):

Trailer The Story of God

Sinopsis The Story of God

Morgan Freeman vrea să facă mereu ceva nou în cariera sa, așa că de această dată a decis să producă și să prezinte un nou serial TV despre marile religii ale lumii, numit “Story of God”. Astfel, Morgan Freeman ne va povesti despre Geneză, despre minunile religioase şi reînviere.

Actorul a mai avut experiențe de acest fel. A fost chiar Dumnezeu în filmul “Bruce Almighty”, iar acum afre de gând să meargă la Zidul Plângerii din Ierusalim, Copacul Iluminării lui Buddha, temple ale civilizaţiei Maya şi celebra biserică evanghelică Lakewood din statul american Texas, ca să învețe și mai multe despre divinitate.

Și pentru că vrea să se dedice în totalitate acestui subiect, are de gând să participe la o serie de teste neurologice, pentru ca apoi cercetătorii să descopere efectele pe care credinţa în Dumnezeu le are asupra creierului uman.

Seriale online “Story of God” va fi difuzat în America, în 2016, de postul National Geographic.

Și așa merge. Capitolele următoare sunt subtitrate “sfârșitul zilelor”, “Creația”, “Cine este Dumnezeu ?,” “rău” și “miracole”. De-a lungul orelor de previzualizat, actorul prezintă o minte iscoditoare și deschidere, face mai mult decât doar de creditare vocea lui (și faptul că a jucat Dumnezeu în “Bruce Almighty”) la exercițiul, în timp ce vizitează 20 de orașe din șapte țări.

În esența sa, însă, natura îndatoritoare a seriale online “The Story of God”, la fel ca Oprah Winfrey-a produs-and-narat “Credință,” face călătoria lui Freeman o destul de gol la interior unul – sau cel puțin, nu în special edificator. Da, avem o foame de spiritualitate și răspunsuri care se află dincolo de înțelegerea științei, dar simplul fapt o celebritate împărtășește aceste întrebări nu avansează într-adevăr minge, altele decât să ne reamintim că există mai multe manifestări diferite de credință – inclusiv, trebuie remarcat faptul, absenta ei.