The Squad – Antigang (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Benjamin Rocher
Scenariu: John Hodge, François Loubeyre
Actori: Jean Reno, Alban Lenoir, Caterina Murino
Anul: 2015
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 5.6

“Suntem în Franța, nu Statele Unite ale Americii,” pretențiile unul dintre politistii de declanșare-fericit în noua drama de acțiune galic, echipa (Antigang). Dar acest mare octan, policier usor de divertisment este la fel de american ca acesta devine, de la fără sfârșit bătaie de joc la locul de muncă la pirotehnice neobosit la schimburi de focuri stradă frenetic direct din căldură și mintea la mijlocul anilor ’90 a lui Michael Bay. (The Squad – Antigang”)

Dacă director Benjamin Rocher (The Squad – Antigang) a stabilit bara de mare sau mică este deschis incredibil la dezbatere. Cu toate acestea, el oferă siguranță o mulțime de energie cu acest al treilea element slickly regizat, despre un echipaj demolari de detectivi pariziene urmarind jos o echipa de hoti cu arme aprins si o garnituri de schimb. Un comunicat de la mijlocul lunii august ar trebui să vadă de afaceri limitat la domiciliu, în timp ce Rocher poate fi găsit un card adecvat de asteptare sa-l ia peste ocean.

Deși niciodată in The Squad – Antigang, nu a menționat în kit de presă, filmul The Squad – Antigang este de fapt un remake al 2012 Ray Winstone starrer, The Sweeney, ea însăși o adaptare a popularul serial de televiziune britanic din anii 1970. (Scriitori Nick dragoste și John Hodge sunt creditate aici cu scenariul original.) Luând complot de bază de la care filmul, cărturari Tristan Schulman și Francois Loubeyre transplant setarea de a prezenta-o zi de la Paris, in filme online The Squad – Antigang în cazul în care Gunslinger condimentată Buren (Jean Reno) și viclean lui Sidekick, Cartier (Alban Lenoir), conduce o bandă de Roughnecks-insigna exploatație care doresc pentru a trage primul și pune întrebări mai târziu, în cazul în care, la toate.

Dar tacticile lor neortodoxe au căzut în dizgrația noului sef, Becker (Thierry Neuvic), care încearcă să insufle un nou nivel de disciplină în cadrul batalionului. Faptul că soția lui – coleg politist Margaux (Caterina Murino) – are o aventură cu Buren complică numai probleme, la fel ca un jaf vicios care lasă o victimă mort și toată incinta privind vânătoarea pentru ucigașii.

Este o narațiune destul de șabloane The Squad – Antigang, care servește ca o coloana vertebrala pentru toate violente set-bucăți și sidepieces de benzi desenate, care alternează în succesiune rapidă ca Buren și băieții lui piatra de tocila pe răi. Rocher este greu în cauză cu realitatea – reprezentarea filmului de poliție din Paris este total absurd, dacă nu Borderline fasciste – deși el vrea ca noi să ne bucure, iar unele dintre GAG ​​(în special cele care implică putere de buzunar Cartier) sunt ingenios pus în scenă.

Idem pentru schimburi de focuri, dintre care cel mai impresionant vine la jumătatea filmului The Squad – Antigang, când polițiștii alunge infractori în plină zi în jurul valorii de turnuri masive de lemn, otel si sticla de Bibliotheque Nationale Franceze. Niciodată nu au atât de multe gloanțe vină atât de aproape de atât de multe cărți, ca și cum ar Michael Mann și Michel Foucault unit forțele pentru a lovi cu piciorul în fund, și au o mare de timp în timp ce face acest lucru.

O astfel de distracție de multe ori vine în detrimentul plauzibilitate, deși, și schimburi tonale ale filmului The Squad – Antigang dintre scene de umor și disperare nu sunt întotdeauna bine gestionate, în special în a doua jumătate. Rocher păstrează totuși se deplasează de-a lungul destul de lucruri repede, și performanțele de veteran Reno și nou-venit Lenoir (Blood franceză) sunt mai bune decât în ​​film ta galic mediu comercial, chiar dacă fostul complace în unele patos sale grele mână de obicei.