PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

The Ring Two (2005) Film Online Subtitrat

Regia: Hideo Nakata
Actori: Kelly Stables, Naomi Watts, Simon Baker, David Dorfman, Ryan Merriman, Gary Cole
Anul: 2005
Gen: Groaza, Mister, Thriller
Durata: 110 minute
IMDB: 5.4

Naomi Watts, actriţa nominalizată la Oscar pentru interpretarea din 21 Grams îşi reia rolul reporteriţei de investigaţii pe nume Rachel Keller în filmul Avertizarea 2, un episod nou al horror-ului lansat în 2002 – The Ring/Avertizarea.


loading...

In The Ring Two, după şase luni de la evenimentele înfricoşătoare care i-au terorizat pe Rachel şi fiul său, Aidan, cei doi îşi părăsesc casa din Seattle pentru a scăpa de amintirile care-i bântuie – adică de Samara şi de caseta blestemată care a lăsat numai moarte în urmă. Cei doi se mută în Astoria, un mic orăşel din Oregon, unde speră să înceapă o viaţă nouă, lipsită de surprize neplăcute. Cu toate acestea, la prima investigaţie la care participă, Rachel observă o casetă neetichetată şi alte semne care i se par familiare. Ea realizează că răzbunătoarea Samara este din nou aproape şi pare şi mai hotărâtă să continue ciclul de teroare şi crime început în urmă cu mai multe luni, şi care a fost prezentat în primul film The Ring Two.

Mai târziu, în calitate de mamă și fiu sunt de conducere pe un drum puțin călătorit, un cerb apare în fața masina lor. “Mișcă,” Aidan spune urgent, dar mama lui ezită, și, în curând masina este atacat de o duzină de cerbi, coarne de cerb lor crashing prin ferestre. Ea viteze departe și lovește un alt cerb, face daune considerabile la sfârșitul ei din față.

Aceasta este într-un film care implică, de asemenea, un film The Ring Two misterios, care aduce moartea oricui se ceasuri, dacă nu-l dați la altcineva într-o săptămână. Videoclipul este conectat la moartea unei tinere pe nume Samara, care a avut o copilărie crudă. Fantoma Samara este încercarea de a poseda corpul lui Aidan. Pentru că ea a murit în partea de jos a unui bine, multa apa se produce ori de câte ori fantoma ei se manifestă. De obicei, apa este pe podea, dar uneori curge până la tavan.

Rachel vizitează ferma veche, unde a fost maltratat fată și a murit in The Ring Two. La subsol, ea găsește coarne de cerb. O mulțime de coarne de cerb. Poate de cerb sens prezența fantoma lui Samara în Aidan și sunt ataca mașina în răzbunare? Dar Samara nu a fost probabil vânătorul cerb, fiind mult prea ocupat ca o fetiță crud maltratat la momentul respectiv. Deci, este faptul că cerb sunt psihic, dar nu foarte luminos?

Nu știe, dar, ciudat, nu-i pasa. Farmecul “The Ring Two”, în timp ce limitată, este destul de reală; se bazează pe capacitatea filmului de a face absolut nici un sens, în timp ce toate acestea generând un sentiment destul de reală de tensiune o afacere bună de timp. Este ca un exercițiu de mecanica cinema: Imagini, muzică, fotografie și starea de spirit conspira pentru a crea un sentiment de pericol, chiar dacă la un moment dat nu ne putem explica, eventual, normele conform cărora s-ar putea pericol se manifeste.

Noi facem obține unele informații. Samara, de exemplu, pot auzi tot ce Rachel (Naomi Watts) și Aidan (David Dorfman) spun unul altuia, cu excepția cazului în Aidan doarme. Deci, Rachel vorbește cu el o mulțime în timp ce el doarme, cu utilitate îndoielnică. De asemenea, ele apar în visele celuilalt, în cazul în care fie (a) găsi o portiță vorbind unul cu altul in timp ce acestea sunt adormit, sau (b) sunt doar un vis.

Între timp, pusti video, care a sprijinit “The Ring” (2002), este pensionat și centrele de acțiune privind atacurile Samara lui pe corpul Aidan si incercarile lui Rachel să-l apere. La un moment dat, acest lucru implică aproape la înec într-o cadă de baie, care este a doua oară într-o lună (după “Constantin”), care a fost aproape înecat într-o cadă de baie este folosit ca o armă împotriva forțelor supranaturale din The Ring Two.

Filmul The Ring Two a fost regizat de Hideo Nakata, care a regizat cele două filme celebre de groaza japonez “Ringu” (1998) și “Ringu 2” (1999), deși “The Ring Two” nu este un remake al “Ringu 2.” Este un nou început, ca Rachel, un reporter de ziar, frunze Seattle și devine un loc de muncă pe hartie în oraș frumos, dar ploioasă coastă Astoria, Ore. Aici poate bandă și amenințare asociată nu le vor urma.

Naomi Watts și David Dorfman sunt întotdeauna convingătoare, uneori foarte eficient, în rolurile lor; în scena în care ea merge în jos, în subsol, ne repeta, “e doar un subsol,” dar am fost surprins de faptul că tehnicile cinematografice vechi încă lucrat pentru mine. În toate aceste scene este esențial pentru aparatul de fotografiat pentru a înapoi în subsol în timp ce sa axat pe eroina, astfel că nu putem vedea ceea ce vede, și, prin urmare, prin logica film curios, nici poate ea.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: