PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


The Revenant (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Alejandro González Iñárritu
Scenariu: Mark L. Smith, Alejandro González Iñárritu
Actori: Will Poulter, Tom Hardy, Paul Anderson, Leonardo DiCaprio, Domhnall Gleeson
Anul: 2015
Gen: Aventura, Drama, Thriller
IMDB: n/a
4 nominalizări Globul de Aur

Folositi butonul CC a playerului pentru subtitrare


Sinopsis The Revenant (2015)

The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acțiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio). Membru al unei expediții în Munții Stâncoși, unde este prins de un urs grizzly și sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ține companie în ultimele clipe de viață și pentru a-i săpa mormântul.


loading...

Dar, de frică să nu fie prinși de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele și echipamentul și fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare. Se târăște, deși mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit.


Trailer The Revenant (2015)


Review The Revenant (2015)

Regizorul care ne-a încântat cu ”Biutiful” sau cu laureatul ”Birdman” de anul trecut, arată că poate fi consecvent în munca sa. Regăsind mai mult ca sigur noua sa peliculă pe listele Academiei pentru ediția Oscarurilor din 2016. Chiar din nume ne putem da seama că întregul aspect brutal și sângeros constituie o carcasă pentru metamorfoza spirituală prin care se presupune că trece personajul lui DiCaprio.

Revenant are la dispoziție mai multe sensuri – o ființă supranaturală care se întoarce din morți. O persoană care revine după o lungă absență sau o persoană ori un lucru renăscut, pe cel din urmă concentrându-se Iñárritu.

Echipa filmului îl face de râs pe Bear Grylls. Condițiile prin care au fost trecuți Leo, Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Will Poulter și restul au oscilat între frigul din Canada. Care nu a cooperat cu stipulațiile scenariului, și cel din Argentina. Parcă în presă mai mult s-a vorbit despre circumstanțele și dificultățile pe care au trebuit să le îndure decât despre film în sine.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: