PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

The Polar Express (2004) Film Online Subtitrat

Regia: Robert Zemeckis
Actori: Michael Jeter, Tom Hanks, Leslie Zemeckis, Eddie Deezen, Nona Gaye, Peter Scolari
Anul: 2004
Gen: Aventura, Animatie, Familie
Durata: 100 minute
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Cei care cunosc cartea Chris Van Allsburg se vor simți acasă din momentele de deschidere, care citat din poveste: “. În ajunul Crăciunului, mulți ani în urmă, m-am întins liniștit în patul meu …” Tânărul erou, care este niciodată dat un nume, este de a asculta sunetul de clopote cu sania trasa de apel. El este la doar vârsta când existența lui Moș Crăciun este în discuție.

Aspectul filmului The Polar Express este extraordinar, o încrucișare între acțiune live și opera de arta Van Allsburg lui. Robert Zemeckis, același regizor al cărui “Who Framed Roger Rabbit” (1988), juxtapuse live action cu animație, de data aceasta le fuzionează, printr-un proces numit “captare de performanță”, în care actorii umani efectuează mișcările care sunt traduse în animație realiste. Personajele din “The Polar Express” nu arata reale, dar ele nu arata ireal, fie; ei au un fel de realitate simplificată și a subliniat că le face vizual magnetic. Mulți dintre corp și voce performanțele sunt de Tom Hanks, care este producător executiv și a lucrat cu Zemeckis la “Forrest Gump” (1994) – un alt film care a combinat nivelurile de realitate și efecte speciale.


loading...

Povestea filme online The Polar Express: Ca erou băiat stă treaz în pat, există un huruit în stradă și un tren de călători în vedere din cherestea. Băiatul se execută afară în halat de baie și papuci, iar conductorul îl sfătuiește să se la bord. După ce a refuzat să viziteze un magazin de Moș Crăciun, care are lasa pe sora lui a pus în lapte și cookie-uri lui Mos Craciun, Hero Boy este în creștere alarmantă agnostică cu privire la problema Mos Craciun, iar Polar Express navete aparent astfel de copii la Polul Nord, în cazul în care vedea înseamnă a crede.

Deja de la bord este erou Fata, solemn, afro-american blând care devine prietenul băiatului și, de asemenea se împrietenește Lonely Boy, care trăiește pe partea greșită a liniilor și întotdeauna pare trist. Un alt personaj, Know-It-All, este unul dintre acei copii care nu pot furniza un răspuns fără sondare respingător. Acestea patru sunt personajele principale, în plus față de conductorul, un Hobo (care trăiește în partea de sus a trenului), Moș Crăciun și nenumărate elfi in The Polar Express.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: