PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


The Perfect Guy (2015) film online subtitrat

Gen: Drama, Thriller
Scenariu: Alan B. McElroy , Tyger Williams
IMDB Rating: 5,1
Regizor(i): David M. Rosenthal
Actori: Sanaa Lathan, Morris Chestnut, Michael Ealy, Kathryn Morris


loading...

“The Perfect Guy” este gunoi decent care ar fi putut fi gunoi delicios, cu un pic mai îndrăzneț. Directorul David M. Rosenthal de film care, graitor, Sony The Perfect Guy nu a ecran pentru critici înainte de a deschide zi este slick, lucios și sturdily făcut într-un mod care este amintește de profil tarif sexy-stalker din anii 1990. (E vag Verhoevenish.) Acesta dispune de actori superbe in setarile de elegante, cu măgulitoare iluminat și haine la modă. Los Angeles strălucește în timpul zilei și strălucește pe timp de noapte, și o mare parte din acțiunea se duce în jos în senină mijlocul secolului casa moderna Lathan în dealurile (Silver Lake, probabil) cu sticlă din podea până în tavan, mobilier minimalist și utilizarea generos de chunky piatră Austin.

Este foarte bun gust prea mult, astfel, poate-ceea ce face câteva momente nebun afară ca în mod neintenționat amuzant, mai degrabă decât părțile coezive ale unui întreg. Ține în speranța că o nebunie film The Perfect Guy va izbucni liber de aceste capcane subevaluate, dar nu astfel de noroc. Cele supracalificat stele, magnetice face tot ce le cu acest material călduț, cu toate acestea. (Scenariul vine de la Tyger Williams, a cărui scenariu trecută a fost 1993 “Menace II Society”. Rosenthal, între timp, regizat anterior atragatoare “Janie Jones” și tristă “A Shot Single.”) Lathan, cine e incapabil de a găsi un moment necinstit pe ecran, joaca rolul Leah Vaughn, un lobbyist LA bazate pe care pare să-l aibă toate: creier, arata, de putere, o casa superba si un prieten iubitor, mult timp în arhitectul Dave (omniprezente Morris Chestnut). După doi ani, împreună, Leah este gata să se căsătorească și să întemeieze o familie; Dave, care a fost înconjurat de divorț toată viața lui, nu este. Deci, asta e sfarsitul pe care are in The Perfect Guy.

Convenabil, in The Perfect Guy, ea se întâlnește dragut nu o dată, ci de două ori cu un tip super-frumos nume Carter (Michael Ealy). După schimbul de un moment flirtând la un magazin de cafea, căile lor cruce din nou la un restaurant la modă atunci când Carter coboară pentru a salva de la avansurile nedorite Leah un tip beat de la bar. El este într-adevăr prea bun ca să fie adevărat, perfect, chiar, prin urmare, titlul. În afară de aspectul lui (și propensiunea sa pentru flotari bustul gol, transpirate), Carter este atent, grijuliu, senil și are o cariera de succes ca un expert de securitate corporative high-tech, care va veni la îndemână o dată el începe să facă viața un iad.

Pentru că după datele romantice ca in The Perfect Guy, sexul pasional baie club de noapte (care este, din nou, de bun gust) și excursie heartwarming să își viziteze părinții în San Francisco (Charles S. Dutton și L. Scott Caldwell), Carter dezvăluie adevărata lui natură, când a bate sălbatic un străin la o stație de gaz pentru pur și simplu vorbind la Leah. Ea este, în mod natural, deranjat și frică. Ea a trage departe ca orice persoana puternica, sanatoasa ar. Acest lucru face doar Carter ei doresc mai mult, in The Perfect Guy, pe care el demonstrează prin apel și texting ei neîncetat, de rupere în casa ei, ascunzându-echipamente de supraveghere, hacking în computerul ei, furtul pisica ei și împingând-o în vârstă vecin peste-the-strada jos pe scări atunci când ea devine suspicios de poznele lui. Nu e nici o tensiune sau chiar frică reală în transformarea lui, in The Perfect Guy, pentru că se întâmplă atât de repede. Nu e nici arc de personalitatea sa: El merge de la suav la psiho în clipi din ochi. Leah se spune cel mai bine atunci când ea mărturisește într-o prietena care e ca și cum ar fi fost un comutator oglindita, și face caracterul său mai mult de o idee de o amenintare decat una legitimă. În momentul când a furișează în baie ei și pune periuta de dinti in gura ei doar pentru a experimenta senzația de a fi aproape de ei ar trebui să fie profund înfiorător, dar a atras Giggles la un rezultat de noapte. Ealy cel puțin devine mai de a face aici decât castan, a cărui funcție principală este de a reveni în al treilea act de stoicism, eroic proteja femeia pe care decide convenabil iubește din nou. Caracterul său este emblematic pentru ce sa întâmplat cu tot filmul, vin să se gândească la ea: El arată foarte bine, dar nu e mult pentru el sub suprafata in filmul The Perfect Guy.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: