PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


The Matrix Revolutions (2003) Film Online Subtitrat

Regia: Andy Wachowski, Lana Wachowski
Actori: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Mary Alice
Anul: 2003
Gen: SF, Actiune
Durata: 129 minute
IMDB: 6.7

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Admirația pentru “The Matrix Revolutions” este limitată doar de faptul că incomode eu nu dau prea pasă ce se întâmplă cu oricare dintre personaje. În cazul în care mi-a păsat mai mult despre Neo, Morpheus, Niobe și ceilalți, ar fi mult mai de foc în inima mea. Dar ceea mea este mai mult pentru triumful tehnică a filmului The Matrix Revolutions, mai puțin pentru emoțiile evocă. Neo nu mai este destinat să aibă un realism psihologic decât Indiana Jones, dar un lucru este, mi-a placut Indy și a sperat a ieșit într-o singură bucată – în timp ce preocuparea mea despre neo a fost trase în jurul lui atât de multe straturi de dacă el e real sau nu și dacă el într-adevăr face ceea ce pare a fi faci, ca în cele din urmă am măsură preocuparea mea pentru el nu este în afecțiunea, dar mai mult ca scorul într-un joc video.

Considera prea scena de lupta apocaliptică a filmului The Matrix Revolutions, deoarece marea, mecanice, toate șurub prea simbolic of the Machines pătrunde cupola Sionului și declanșează Santinelele, caracatiței whiplashing urât. Oamenii lupta înapoi prin urcarea în mașini de luptă robotizate de temut, așa musculatura controla muschii mai puternice din oțel și ciberneticii. Fiecare dintre brațele surogat se termină într-o mitralieră puternic care pulverizeaza fluxuri nelimitate ale muniție la inamic.


loading...

Totul este bine făcut într-un mod tehnic (efecte speciale generate pe computer sunt minunat), dar mă gândesc: (a) Mașinile utiliza mașini, astfel încât nu ar trebui să fie oamenii lupta înapoi într-un mod mai uman? și apoi (b) Dar e prostie din partea mea să cred că în acest fel in The Matrix Revolutions, pentru că nici oamenii sau mașini sunt cu adevărat acolo, iar ceea ce vedem sunt avataruri într-un program de calculator. Care câștigă bătălia câștigă în lume, dar lumea nu este ceea ce vedem; ceea ce vedem este o proiecție a cibernetic realitatea din Matrix.

Sau este? Vezi, în cazul în care devin confuz. Face oamenii au o realitate fizică separată și au construi cu adevărat Sionului, acel oraș îngropat adânc în pământ, și este într-adevăr acolo, realizat din molecule și elemente? Pentru că dacă o fac și dacă da, atunci de ce nu masinilor doar le nuke?

De ce tot octopi mecanic slithering? Și de ce, într-o societate care este inimaginabil avansat peste propria noastră, sunt mitraliere încă utilizate, de fapt? Deci, s-ar părea că lupta este o luptă virtuală din The Matrix Revolutions, nu una reală, iar această impresie este întărită de modul în care legile fizicii par a fi în așteptare; ca Niobe și Morpheus cursa la salvare în nava lor excesul de viteză, de exemplu, se sare de pe pereți și aruncă atât de multe părți vitale care dacă ar fi fost o navă reală, ar fi prăbușit.

Sunt sigur informațiile mele este greșită. Fără îndoială că va primi nenumărate e-mail-uri care explică sau să demonstreze ignoranța mea în detaliu obositoare. Dar lucru este: Un film nu trebuie să depindă de răspunsurile la întrebările din The Matrix Revolutions ca aceasta pentru efectul său. Primul “Matrix” a fost cel mai bun, pentru că într-adevăr jucărie cu conflictul dintre iluzie si realitate – între lumea credem că locuiesc, și natura care stau la baza. Problema “Matrix Reloaded” și “The Matrix Revolutions” este că acestea sunt imagini de acțiune care sunt nevoite să existe într-o lume care subminează realitatea acțiunii.

Există, pentru a fi sigur, filozofie care stau la baza filmului, dar acest lucru creste mai SCENARIUL ca seria continuă. Când Neo se așează în cele din urmă în jos cu Oracle (Mary Alice) și cere 411, ceea ce el devine este despre ceea ce ar plăti 50 de dolari pentru un sediu fizic Tarot cititor. În cazul în care praful sa stabilit și cu toții privi înapoi pe trilogiei dintr-o zonă-hype liberă, vom da seama că primul film inspirat fanii să ne imaginăm că dezvăluiri filosofice uimitoare ar fi făcute, și seria nu a fost în măsură să trăi până la aceste anticipări. Poate că ar fi fost imposibil. Indiferent de modul în lugubru Barker descrie minunile din interiorul cortului său din The Matrix Revolutions, este întotdeauna doar un alt spectacol.

Totuși, într-un sens de bază și de netăgăduit, aceasta este un film bun, iar fanii care și-au câștigat ore de credit cu primele două vor dori să vadă asta și absolvent. În măsura în care am fost în măsură să pună deoparte întrebările mele, uita logica, nu ia în considerare problemele de continuitate și m-am cufunda în momentul de față, “The Matrix Revolutions” este o realizare acțiune teribil. Andy și Larry Wachowski au încheiat trilogia acestora cu toate barili aprins. apocalipsă finală în măruntaiele Pământului joacă ca “Metropolis” pe steroizi. Există locuri de aici * pentru a trezi sentimentul de mirare, și o căsătorie între acțiunea live și efecte speciale, care este la fel de bun ca aceste lucruri obține în filme.
Este o ironie bogat, care povestea este despre oameni care ocupă o lume generată de calculator, iar filmul este format din actori care ocupă o lume, de asemenea, creat de computere. Neo poate sau nu poate exista într-un univers creat de computere, dar Reeves face cu siguranță in filme online The Matrix Revolutions.

The Matrix Revolutions a fost notabil pentru numărul de caractere cheie care sunt negre; de data aceasta, ceea ce am observat este modul în care de multe femei puternice, există. Două femei opereze o echipă bazooka, Niobe zboara nava, femeile au mușchi, ei bat, iar acest lucru nu mai este bunicii tale doua Sex.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: