PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


The Matrix (1999) Film Online Subtitrat

Regia: Andy Wachowski, Lana Wachowski
Actori: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Belinda McClory, Paul Goddard, Hugo Weaving
Anul: 1999
Gen: SF, Actiune
Durata: 136 minute
IMDB: 8.7

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

“The Matrix” este o aventura cibernetic vizual orbitor, plin de emoție cinetice, dar se retrage la formula doar atunci când este din ce in ce mai interesant. Este un fel de dezamăgire atunci când un film începe prin redefinirea natura realității, și se termină cu o trage-out. Ne dorim un salt al imaginației, nici una din aceste orgasme obligatorii cu foc arme automate.
Am văzut zeci, dacă nu sute de aceste exerciții în violență, care reciclează aceleași idei obosite: Băieții răi foc mii de runde, dar nu sunt în măsură să atingă un tip bun. Apoi, este până la confruntarea finală dintre bine și rău – o luptă de arte marțiale, în care eroul pozitiv devine pounded pana cand aproape mort, înainte de a constata voința interior pentru a lupta înapoi. Fost acolo, observa că (deși rareori făcut acest lucru, de asemenea).

Păcat, pentru că set-up este interesant. “The Matrix” reciclează incinta “Dark City” și “Strange Days,” se transformă în sus de căldură și volumul, iar împrumută coregrafia sfidează gravitația de filme de acțiune din Hong Kong. Este distractiv, dar ar fi putut fi mai mult. Directorii sunt Larry și Andy Wachowski, care știu cum să facă filme (primul lor film, “Bound,” a făcut cele mai bune 10 lista mea în 1996). Aici, cu un buget mare și producător de acțiune veteran Joel Silver, le-am jucat mai sigur; nu este nimic în neregulă cu care merge pentru piața acțiune vineri noapte, dar puteți urmări mai sus și tot face afaceri.


loading...

Avertizare; spoilere înainte. Complot implică Neo (Keanu Reeves), un software autor ușoară manierat de zile, un hacker temut de noapte. A recrutat de către o celulă de cibernetice rebeli, condus de profunda Morpheus (Laurence Fishburne) și războinicul îmbrăcat în piele Treime (Carrie-Anne Moss). Ei au făcut o descoperire fundamentală despre lume: Ea nu există. Este de fapt o forma de realitate virtuală, conceput pentru a ne adormi în viața de supunere oarbă la “sistem”. Noi ascultător du-te la locurile noastre de muncă crummy in fiecare zi, nedându-și seama, ca Morpheus spune Neo, că “Matrix este lâna care a fost tras pe ochi -. Ca esti un sclav” Rebelii doresc să crape cadrul care deține Matrix în loc, și omenirea liber. Morpheus crede Neo este mesianic “One”, care poate duce acestei rebeliuni, care necesită o putere de minte la fel de mult ca și forța fizică. Îmbrăcat împotriva lor sunt agenții, care arata ca Blues Brothers. lupte filmului au loc în realitatea virtuală; mintea eroilor sunt conectate la luptă. (Puteți obține în continuare ucis, deși: “Corpul nu poate trăi fără minte”). “Cric în” ca acest lucru a fost un concept în “Zilele ciudat” și a fost sugerat, de asemenea, în romanele lui William Gibson ( “Idoru”) și altele. Ideea că lumea este o construcție artificială, proiectat de afară pentru a înșela și de a folosi oameni, este direct din “Dark City”. Aceste două filme, cu toate acestea, a explorat implicațiile acestora ca cel mai bun SF de multe ori nu. “City închis” a fost fascinat de Strangers care au avut-o dilemă dureroasă: Ei mureau străini care sperau să învețe de la metode umane de adaptare și supraviețuire.

În “The Matrix”, pe de altă parte, nu există carne și oase creaturi spatele iluziei – doar un program de calculator care poate gândi, și să învețe. Agenții funcționează în primul rând ca adversarii într-un joc pe calculator cu miza mare. Filmul nu oferă nici o explicație clară a motivul pentru care programul de luare The Matrix mers la tot ce necazuri. Desigur, pentru un program, rulare este recompensa proprii – ci un program inteligent ar putea aduce logică îngrozitoare pentru deciziile sale. Atât “City închis” și “Zilele ciudat” oferit motivații interesante pentru ticăloșie.

“The Matrix” este mai mult ca un super-erou de benzi desenate, în care soarta lumii se reduce la o titanic pumn-lupta dintre reprezentanții desemnați de bine și rău. E crud, într-adevăr, pentru a pune ideile chinuitoare pe masă și apoi cere publicul să fie mulțumit cu o trage-out și un arte marțiale duel. Să presupunem că Neo câștigă. Ce se întâmplă apoi la miliardele care au fost doar “deconectat” de la Matrix? Nu mai au locuri de muncă in The Matrix? Case? Identități? Tot ce primim este un enigmatic voice-over îndemn la capătul filmului. Paradoxul este că lumea Matrix aparent se aseamănă în toate privințele lume pre-Matrix. (Îmi amintesc de film de copilul animat de “prima Film Doug”, care are o experiență VR în care totul este exact ca în viața reală, cu excepția mai scumpe.) Cu toate acestea, nu trebuie să ignore virtuțile filmului. Este aspect deosebit, atât în ​​design și în energia cinetică că puterile ea. Acesta utilizează integrat perfect efecte speciale și animație pentru a vizualiza regiuni ale spațiului virtual. Se creează creaturi de temut, printre care octopi mecanice. Acesta morphs organisme cu abandonul “Terminator II.” Acesta utilizează f / x pentru a permite Neo si Trinity pentru a rula pe orizontală pe pereți, și atârnă în aer suficient de lung pentru a livra lovituri de karate. Ea are salturi prin spațiu, secvențe palpitant care implică lupte pe acoperișuri, salveaza elicoptere și bătălii peste control mental.

Și are performanțe care își găsesc notele potrivite. Reeves este valabil și pentru impasibil abordarea Harrison Ford, “acționând” cât mai puțin posibil. Presupun că e ideea de dreapta. Laurence Fishburne găsește un echilibru între erou de acțiune și maestru zen. Carrie-Anne Moss in filme online the Matrix, ca Treime, are o secvență titlu senzațional, înainte ca filmul să reamintește că ea este o femeie și navete ei în modul de sprijin. Hugo Weaving, în calitate de Agent șef, foloseste un ton plat, amenintator, care mi-a amintit de Tommy Lee Jones în overdrive pasiv-agresiv. Există o scenă bine a acționat, care implica Gloria Foster ca Oracle, care, ca toate Oracolele este maddeningly enigmatic.

“The Matrix” nu ma plictisesc. Ea ma interesat atât de mult, într-adevăr, pe care am vrut să fie contestată chiar mai mult. Am vrut să urmeze materialul la concluzii îndrăznețe, pentru a ajunge nu numai la victorie, dar la revelație. Am vrut un final care a fost de transformare, cum ar fi, “Dark City”, și nu una care pur și simplu ne aruncă o secvență de acțiune senzațională. Am vrut, pe scurt, o a treia Act.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: