The Man in the High Castle (2015) Serial Online Subtitrat

Regia: David Semel
Actori: Rupert Evans, Rufus Sewell, Luke Kleintank, Arnold Chun, Alexa Davalos
Anul: 2015
Gen: Seriale, Thriller, Drama, SF
Durata: 60 minute
IMDB: 8.1

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Man in the High Castle (2015) SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

O saga a istoriei alterantive adaptată după romanul scris de Philip K. Dick cu acelaș titlu imaginează America într-o lume în care puterile Axei au câștigat Al Doilea Război Mondial, învingându–i pe toţi cu ajutorul bombelor şi preluând Washington DC. Este anul 1962, iar Statele Unite ale Americii sunt împărțite în două, precum Germaniile prin zidul Berlinului. Naziștii controlează Estul, japonezii controlează Vestul, iar războiul rece dintre foștii aliați amenință să escaladeze, în așteptarea rezultatului instabilităţii politice din Germania: se pare că Hitler are Parkinson și nu mai are mult de trăit. În acest context, întâlnim o diversitate de personaje care suferă sau supravieţuiesc fiecărei culturi opresive. Doi dintre ei, în special – Julianna (Alexa Davalos din Mob City), care investighează uciderea surorii ei, și Joe (Luke Kleintank din Micuţele mincinoase şi Cititorii de oase), un nou venit în rezistență –se ciocnesc mereu unul de celălalt, atraşi reciproc de misterul unui jurnal de ştiri ilegal ce prezină o istorie diferită, mai bună, una în care Aliații au câştigat…

“O cale de ieșire” se dovedește a fi un microcosmos al acestei prime sezon ca un întreg, cu toate defectele și virtuțile pe care le implică. Există revelații și clipe de o poftă de mâncare și finală demn de dezbateri, dar, de asemenea, aceleași probleme cu ritmul și caracter de dezvoltare, care au fost prezenți tot timpul. Destinația este în valoare de călătorie, dar a fost un apel apropiat.

Cea mai mare problemă din seriale online The Man in the High Castle, ca întotdeauna, este Joe. După Frank și Juliana au terminat vizionarea filmului, care descrie Joe îmbrăcat într-o uniformă nazistă fotografiere Frank în cap, Joe ajunge să le spun că nu și-a găsit o cale de ieșire din oraș și pentru a prelua film. Ei lupta peste ea, dar Joe scapă cu filmul și șefii de Ambasada nazist, lăsând Frank și Iuliana să pledeze cu Karen și Lem să le găsească o cale de ieșire. Karen este de acord, dar, desigur, există o captură: Juliana are pentru a obține filmul înapoi de la Joe și-l omoare. Ei compromis, cu promisiunea de a conduce Juliana Joe la un loc în care să-l Lem poate scoate din serialul The Man in the High Castle.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: