PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


The Legend of Barney Thomson (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Robert Carlyle
Scenariu: Richard Cowan
Actori: Robert Carlyle, Emma Thompson, Ray Winstone
Anul: 2015
Gen: Comedie, Crima
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Trailer The Legend of Barney Thomson


Sinopsis The Legend of Barney Thomson

Titlul poate fi “Legenda lui Barney Thomson”, dar este protagonistul aproape același nume, Emma Thompson. Care câștigă toată gloria în debutul regizoral pe cale amiabila inegala stele Scottish Robert Carlyle. Trase de-off kilter romane comice Douglas Lindsay, această farsă infioratoare găsește Helmer dându-se pe o casetă de prezentare generos ca cotlet omonim. Un frizer social inadaptat care devine destul de accidental un modern zi de Sweeney Todd. Cu toate acestea, este destrămată rândul său lui Thompson, înfricoșătoare ca și mama lui în mod neașteptat ocolite. Care dă o lovitură de sare la o deviere minoră în alt mod, în care entorse simple ale sorții sunt la fel de incalcita ca strat gros de pantofi de golf Glaswegian personajelor. O perdea-perceptor mulțime-plăcut pentru acest an Edinburgh Fest. “Barney Thomson” este puțin probabil să obțină statutul legendar dincolo de Caledonia. Dar perspectivele auxiliare sunt suficient de solide.

“Aceasta este povestea a ceea ce se întâmplă atunci când mutați scaune,” Carlyle spune, în mod voioșie criptic, într-un voiceover introductiv flecar. Care ar putea fi smuls din orice număr de Britcoms inofensivi (sau Scotcoms, de dragul specificității). Cu toate acestea, filmul său anunță intenții oarecum mai întunecate avans, cu un closeup stomac-înnodarea unui penis rupt, care poate trimite privitori mai delicate de ambalare, înainte de deschiderea de credite sunt complete. (Acei telespectatori non-britanici care stau, între timp, poate solicita subtitrari ocazionale pentru dialogul ciulinul-lambă.)

Ambitiously care încearcă să se căsătorească tonurile edgier comedie Ealing cu epoca timpurie fratii Coen, “Barney Thomson” doar sporadic trage de pe absurdul blithe fie; deși întregul pachet ciudat este frecvent amuzant, este alcătuit prea fussily și claustrophobically reprezentate grafic să arate ușor.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: