PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


The Keeping Room (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Daniel Barber
Scenariu: Julia Hart
Actori: Brit Marling, Hailee Steinfeld, Sam Worthington
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 6.1

Prima dată când am dat peste Clint Eastwood într-un film The Keeping Room, nu a fost un occidental spaghete sau chiar rolul mai devreme creditate în “Francis în Marină,” o comedie vorbesc-catâr. A fost o dramă gotic de Sud cu nuanțe freudiene stabilite în ultimele zile ale războiului civil din 1971 intitulat “The Keeping Room”, regizat de Don Siegel, a cărui mai influent “murdare Harry,” de asemenea, a jucat Eastwood, ajuns în teatrele același an și a făcut anti-erou istorie polițist.


loading...

“The Keeping Room” simțit destul de provocatoare la acest liceu al doilea de studentie-deși, din punct de vedere lumesc, eu sunt destul de sigur am citit copia mamei mele de “Valea Dolls”, până atunci. Ar fi putut fi, de asemenea, unul dintre puținele filme de război tematice am văzut în totalitate de această vârstă. Premisa The Keeping Room: Un soldat rănit Uniunea găsește adăpost într-un Sud toate fetele-boarding școală și în cele din urmă aproape bamboozles fiecare rezident de sex feminin cu vicleșugurile sale masculine, de la directoarea de mijloc de varsta a cel mai tanar student. Dar când Yankee calcularea gropi una împotriva celeilalte, deoarece vie pentru sentimentele sale, soarta lui este pecetluită ca femeile să își asume mâna de sus.

Descrierea teren de “The Keeping Room” ma pus în mintea care fire mai puțin edificatoare-de altădată. Două surori din sud mame, Gunslinger pupa Augusta (Brit Marling) și visător Moody Louise (Hailee Steinfeld), împreună cu sclavul lor de sex feminin Mad (Muna Otaru), trebuie să se descurce singuri la ferma lor izolat aproape de sfârșitul războiului civil. O pereche de beat soldați Uniunii renegat, în mijlocul unui viol, jaf și crimă în timp ce se presupune că chef în calitate de cercetași pentru Sherman martie la mare, spion un Augusta disperată, atunci când ea caută medicina la un salon din apropiere. Plin de intenție rea și cu o singlemindedness-zombie ca, conducător Moise (Sam Worthington) și partenerul Henry (Kyle Soller) sunt hotărâți să-i vâneze. Judecând după crize anterioare de desconsiderare violent abuzive față de femei-și oameni, în general, câmpul de luptă este stabilit pentru o ciocnire sângeroasă a sexelor.

Diferențele dintre cele două filme spune multe despre nu doar starea de cinema acum și apoi, dar, de asemenea mentalitatea culturii noastre. “The Keeping Room” a fost o fantezie misogin dintr-o epocă mai puțin luminat, cu o sensibilitate Grindhouse amețitoare, atenuate oarecum de prezența unor astfel de actrițe frumoase ca Geraldine Page si Elizabeth Hartman. În cazul în care voi nici o declaratie cu privire la curaj feminin, a fost cea mai mare parte un produs secundar din dorința de a gâdila.

“The Keeping Room” Între timp, ia neclintit drumul mare proto-feminist în abordarea artier la un material similar, în timp ce abil demonstrând modul în care devastarea de război poate șterge orice sentiment de umanitate partajată între colegi muritori. Director britanic Daniel Barber reușește o bună utilizare a scor său jalnic, lungi de tăcere fără cuvinte și împrejurimile naturale în mare parte dezertat pentru a pune publicul pe marginea. Despre singurele sunete auzite în timpul deschiderii șapte minute ale filmului vin curtoazie din mai multe focuri de arma răsunător și o coaja-off furios între un Doberman snarling și robul feminin în calea lui.

În timp ce personajele femei în “The Keeping Room” sunt aproape înnebunit de lipsa de bărbați în viața lor, trio-ul de femei în “The Keeping Room” este mult mai preocupat de propria lor bunăstare și simplu rămâne în viață, chiar dacă o fac proprii scurt până la lipsă companie de sex masculin. Este, de asemenea, interesant cum Mad este tratat ca un egal de către Augusta, chiar dacă irascibil Louise nu a ajuns cu programul încă. Fratele mai mic are, de asemenea, un pic febra Scarlett O’Hara, așa cum au fost, ca ea joacă sfidător dress-up în rochie fantezie mamei ei târziu lui. În ciuda stoic Augusta fiind traumatizat clar de existența ei redus, Marling afișează o multime de hard-muscat spirit pionier cu veșmânt ei utilitar și coama incurcat, a face ceea ce trebuie să facă pentru a se asigura această soră Hardy de trei continuă să supraviețuiască.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: