PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


The Husbands of River Song (2015) Serial Online Subtitrat

Regia: Douglas Mackinnon
Scenariu: Steven Moffat, Toby Whithouse
Actori: Peter Capaldi, Alex Kingston, Matt Lucas
Anul: 2015
Gen: Seriale, Aventura, Drama, Familie
IMDB: 8.7

În ziua de Crăciun 5343 în colonia umană de Mendorax Dellora din The Husbands of River Song, medicul este confundat de către un funcționar, Nardole, pentru un chirurg angajat de River Song pentru a participa la soțul ei moarte, regele Hydroflax. Râu, care nu și-a îndeplinit încă încarnarea prezentă doctorului, nu să-l recunoască și să-l frustrează din ce în ce cu flirturi ei cu Hydroflax. Râul are doctorul deoparte pentru a discuta despre funcționarea el ar trebui să fie de fapt; Halassi Androvar, diamantul mai valoros din univers, a devenit depus în creierul Hydroflax lui în timpul unui raid asupra boltile Halassi și se omoară-l încet. River din seriale online vrea “chirurg” pentru a elimina întreaga sa cap, considerând-o mai repede și mai ușor in doctor who Husbands of River Song.

Ele sunt întrerupte de Hydroflax care a ascultat conversația lor din Husbands of River Song. El se desprinde capul de trup mecanice și ordinele să-i omoare. În timp ce se apără River Doctorul apucă capul Hydroflax și amenință să-l pună în gunoi, creând un impas și să permită Ramone, soțul actuale River, ei, doctorul și capul Hydroflax lui teleporta în afara navei. Crezand Nardole de a avea informatii despre River, corpul Hydroflax îl decapitează de a folosi capul ca propria sa.


loading...

Deși medicul este convins că River știe cine este el, ea neagă. Ea dezvăluie ea sa prăbușit intenționat navei Hydroflax în locația lor cunoașterea Doctorul ar fi în zona cu un TARDIS. Fiind familiarizați cu noul său set de regenerări are un set incomplet de chipuri lui și Ramone a fost doar în stare să găsească TARDIS, nu proprietarul său; River decide ei vor trebui doar să-l împrumute în schimb. Cu toate acestea garanții TARDIS-l împiedice de la decolarea atunci când detectează că capul in Husbands of River Song și corpul Hydroflax sunt respectiv interiorul și în afara TARDIS.

Audierea Nardole de asteptare pentru ajutor, Ramone este pacalit și încărcat în corpul Hydroflax, precum. Capul Hydroflax permite corpul său pentru a localiza TARDIS, și folosind Ramone forteaza drumul înăuntru. Cu capul Hydroflax și corpul acum, atât în ​​TARDIS este capabil de a călători la Harmony Starship și răscumpărare, în cazul în care râul solicită ca Maître d ‘Flemming, impas sigiliu cală pentru a împiedica organismul Hydroflax de la urmărirea ei în continuare.

Mai degrabă decât a reveni diamant la Halassi, River arată că ea intenționează să vândă diamantul unui cumpărător nume Scratch din The Husbands of River Song, care a umplut secret punctul de întâlnire cu membrii proprii specii. După ce a primit plata, River și doctorul descopera ca zero și compatrioții săi se închine regelui Hydroflax și sunt după diamant în onoarea sa. În ciuda încercărilor de a ascunde capul saci conținând diamant, care sunt oprite de la evadarea de Flemming, care a fost păcălit în care intră în zona bagajelor de către un Ramone-sub presiune. Flemming a promis corpului Hydroflax de un cap mai mare, șeful Doctor, și consideră că River Song va fi momeala perfectă să-l Husbands of River Song.

Simțind că capul Hydroflax este dincolo de recuperare și va muri iminent, corpul Hydroflax-l distruge, lăsând doar diamantul. Râul este cerut pentru locul de Doctor, dar ea explică faptul că, deși ea iubește Doctorul care sunt confundate în crezând că el iubește suficient de ei pentru a se găsi cu ea, ca ea crede ca medic pentru a fi incapabil de a cădea în dragoste. Văzând privirea și zâmbetul constant ușoară pe fața doctorului, River își dă seama că a fost cu ea tot timpul; doctorul a confirmat acest lucru prin a spune, “Bună, scumpo.”

Fiind un călător în timp in The Husbands of River Song, River știe nava este pe cale de a fi schilodit de o grevă meteor, pe care ea folosește ca planul lor de evadare, luând diamant în procesul. Doctorul foloseste universal dispozitiv prin transfer bancar Scratch la suprasarcină corpul Hydroflax lui in Husbands of River Song, înainte de a merge la podul navei. În timp ce nava este crashing, River își dă seama că se îndreaptă spre planeta Darillium – acasa, la Towers Canto menționate de viitorul râul ca locul unde a petrecut noaptea o finală cu Doctorul (“Padurea din morți”). Realizând că nu pot salva nava, au fugit în TARDIS, dar impactul accidentului bate River inconștient.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: