PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


The House of Magic (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Producator(i): James Flynn , Dominic Paris
IMDB: 6.3
Regia: Jeremy Degruson, Ben Stassen
Actori: Emily Blunt, Ron Perlman, William Shatner, Ewan McGregor, Kiefer Sutherland

In The House of Magic, Thunder, o pisicuţă abandonată, se adăposteşte de furtună în subsolul celei mai stranii case pe care ţi-o poţi imagina! Aceasta îi aparţine unui magician blajin, iar Thunder simte că în sfârşit şi-a găsit un cămin alături de el şi ajutoarele sale. Problemele apar când nepotul magicianului vrea să profite de încrederea lui, iar Thunder şi restul “familiei” trebuie să ia măsuri.

O femeie deschide usa masina ei și aruncă o jucărie pe trotuar, astfel încât pisica ei aleargă după ce jucăria. Pisica, realizând că a fost abandonat de către proprietarul său, caută un refugiu in The House of Magic. El vine la o casa veche, cu faima de blestemat în cartier. Încearcă să scape de ea, el este amenințată de un iepure numit Jack și un mouse numit Maggie, cerându-i să iasă din casă înainte de Zoltar îl vede. Zoltar, un magician frumos vechi, găsește pisica și decide să-l adopte, numindu-l Thunder.
Thunder învață despre casa, precum și automatoni și Gizmos create de Zoltar pentru spectacole magician lui. Între timp, Jack și Maggie încerca prin toate mijloacele la exil Thunder de la casa, convins că Thunder este o competență pentru atentia Zoltar și că este înșeală Zoltar să rămână în casă și să le înlocuiască. Când Zoltar suferă un accident și este trimis la spital, Jack și Maggie convinge creații Zoltar despre vinovăția Thunder în accident in filme online The House of Magic, și Thunder merge pentru a găsi Zoltar să își ceară scuze.


loading...

Cu Zoltar în spital, materialist său și agent imobiliar, Daniel, care este, de asemenea nepotul său, trucuri Zoltar în punerea casa lui de magie pentru vanzare, pentru ca Daniel să-și vândă casa celui mai bun ofertant. Descoperirea truc lui Daniel, Thunder merge înapoi acasă pentru a avertiza Gizmos și automate Zoltar, dar Jack și Maggie să încerce să exil el din nou. Când Daniel vine acasa cu una sau două posibile cumpărători, The House of Magic, Thunder folosește toate trucurile și ieftin pentru a preveni casă de a fi vândute. Zoltar descoperă, de asemenea, înșelăciune lui Daniel și încearcă să părăsească spitalul. Între timp, Thunder, Jack, Maggie și restul de jucării Zoltar sunt într-o cursă contra timp pentru a salva casa înainte de Daniel-l distruge.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: