PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


The Grand Budapest Hotel (2014) film online subtitrat

Gen: Aventura, Comedie, Drama
Producator(i): Stefan Zweig, Wes Anderson
IMDB: 8.1
Regia: Wes Anderson
Actori: Ralph Fiennes, Saoirse Ronan, Edward Norton


Sinopsis The Grand Budapest Hotel

The Grand Budapest Hotel descrie aventurile lui Gustave H (Ralph Fiennes), un legendar portar la un mare hotel european din perioada interbelică, și ale lui Zero Moustafa, hamalul hotelului, care devine cel mai bun prieten al său. Povestea include un furt de proporții și recuperarea unei picturi renascentiste, dar și lupta pentru o avere de familie, totul pe fundalul schimbărilor bruște și dramatice ce afectează viața pe continent.


loading...


Trailer The Grand Budapest Hotel


Review The Grand Budapest Hotel

Am asistat la Bucuresti la una dintre putinele vizionari de presa la care jurnalistii au stat cuminti si la genericul de final. Alta a fost la „Closer to the Moon” de Nae Caranfil. Nu se indurau sa plece, desi nu se mai intampla nimic pe ecran, doar defilau niste nume.

Nu stiu ce a bagat Wes Anderson in ”The Grand Budapest Hotel”, dar sa stiti ca da dependenta. Nici nu ajunsese la jumatate cand mi-am propus sa-l mai vad o data ca sa-l savurez pe indelete. Acum ma intreb daca tine si a doua oara. Nici nu apuci sa razi pentru ca esti atent la fiecare cadru, atat de minutios e compus.

Filmul e fistichiu, amuzant, colorat, antrenant – si are si substanta!, dupa cum au remarcat jurnalistii la Berlin. Unde „The Grand Budapest Hotel” a deschis a 64-a editie, luna trecuta, incheindu-l cu Marele Premiu al Juriului.

Acum si-a dat presa arama pe fata si a recunoscut ca filmele lui Wes Anderson i s-au parut pana acum cam superficiale. Fistichii, dar gaunoase -, si ca acesta are nu doar forma, ci si substanta.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: