PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

The Family Fang (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Comedie, Mister
Scenariu: Kevin Wilson, David Lindsay-Abaire
IMDB: 6.4
Regizor(i): Jason Bateman
Actori: Jason Bateman, Nicole Kidman, Kathryn Hahn

Trailer The Family Fang (2015)

Sinopsis The Family Fang (2015)

Avem nevoie de mai multe filme despre familii disfuncționale cum ar fi avem nevoie de mai multe filme despre viața interioară chinuite ale artiștilor, care este tot mai mult un motiv pentru a fi neașteptat de recunoscător pentru “The Family Fang”, un portret brusc trase dintr-o familie de artiști disfunctionala, torturat care vorbește affectingly la moștenirea tulbure pe care toți părinții copiilor în mod inevitabil bequeath lor. În urma debutul sau răgușit și spurcat regizoral, “Words Bad,” Jason Bateman prezinta un progres marcat și maturitate aprofundarea, ca regizor cu acest structurat ingenios, dar niciodată arcuiesc sau adaptare mecanică 2011 romanului de benzi desenate lui Kevin Wilson, cu Bateman si Nicole Kidman frumos care populează una dintre cele mai multe relații de licitație și frate-soră convingătoare memoria recentă de film. Cu venă sale bogate de straturi narative melancolie și complicate, dar în întregime accesibile, “Fang”, va necesita o pozitionare distribuitor perspicace să se scufunde dinții în piața Arthouse; nume solide de răspuns și exprimate critice ar trebui să ajute.


loading...

În virtutea descrierii sale complot singur, “Fang de familie”, își amintește superficial orice număr de imagini din trecut cu privire la taxa de trecere a unui tată monstruos asupra copiilor săi talentați și sensibile, inclusiv Wes Anderson “The Royal Tenenbaums” și Noe Baumbach “The Squid și balenă. “Deși mai modeste în obiectivele și realizările decât acele pietre de încercare anterioare sale, scenariul lui David Lindsay-Abaire lui (cel mai puternic efort pe marele ecran, deoarece” Rabbit Hole “, o mai devreme Kidman colaborare) are un fluid, stilul ușor invaluitoare care ia o cu înțelepciune abordare la o premisă care altfel ar fi putut părea cu nerușinare artificială subevaluate. O educație centrată în jurul internă, care s-ar părea extremă și în afara acolo, chiar loosest standarde în ceea ce parentale, imaginea în sine dedică pentru a dramatiza copilărie unic protagoniștii săi într-un mod credibil la pământ și.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: