The Family (2016) Serial Online Subtitrat

Regia: Jenna Bans
Actori: Joan Allen, Rupert Graves, Alison Pill , Zach Gilford, Michael Esper, Matthew Lawler, Felix Solis
Anul: 2016
Gen: Seriale, Mister, Drama
Durata: 60 minute
IMDB: 7.5

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

The Family SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

ABC nu este străin de “lipit cu ceea ce funcționează” la punctul de scuipand arată că sunt aproape crude, iar familia este încă o rotire la volan Broadchurch și alții, cu puține, care pot spera să impresioneze în mod special.

Nu este faptul că elementele nu sunt toate acolo … sau cel puțin, presupun, că unele elemente nu sunt acolo, dar nimic seturi de asta în afară. Suntem obișnuiți gimmick acum, și cu excepția cazului în fiecare viitoare “drama de dragul dramei lui” vehicul cu arc lung se va lovi, acesta devine rapid de uitat.

Nu este chiar și numai faptul că formatul devine prea familiară, dar am dansat recent cu revenirea pierdut premisa copil de mai multe ori, și combinate cu stilul, aspectul meditativ, iar “acest lucru este familia / orașul în care totul sa întâmplat “de construcție, pozitive sunt zdrobite sub greutatea.

În mitic Red Pines, Maine, Claire (Joan Allen), este mama unui băiat, Adam (Liam James), care a dispărut în urmă cu un deceniu. caz Nici o persoană dispărută simplu, vecin Hank (Andrew McCarthy) a fost de fapt condamnat pentru uciderea băiat, în ciuda unui organism nu a fost găsită. Hank este, evident, lansat în curând atunci când show-ul va merge.

Odată ce Adam se întoarce din nou, show-ul clipește din nou în timp frecvent pentru a ne oferi o privire la familia în sine, precum și circumstanțele care înconjoară dispariția lui Adam. Acest lucru oferă, de asemenea, o perspectiva la o rețea vastă de efectele ce rezultă din dispariția lui Adam, convingerea lui Hank, întoarcerea lui Adam, și chiar persistent îndoială, fratele său că Adam este Adam.

Claire din seriale online The Family, să nu fie prea aspru, parlayed nenorocirii ei în cariera politică, iar ea este acum primarul Red Pines, și se execută pentru guvernator. Dar mariajul ei nu este tocmai a face asta bine, și în cazul în care pierderea unui copil tulpini, evident, lucruri, având în el se întoarcă este aparent nici un picnic, fie.

Show-ul The Family joacă în formă de întuneric și visător, și nu reușesc să rateze o șansă pentru ca lucrurile să transforme chiar mai dramatic, chiar și atunci când acest lucru înseamnă pur și simplu, uitându-se la ceva pentru un plus de zece secunde. Aparatul foto mărește și apoi în așa fel încât speră să suge suflare din tine în sine, nu contează ceea ce căutați.