PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Eroi de sacrificiu 3 – The Expendables 3 (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Thriller
Producator(i): Sylvester Stallone, Creighton Rothenberger
IMDB: 6.1
Regia: Patrick Hughes
Actori: Sylvester Stallone, Mel Gibson, Jet Li, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Sinopsis Eroi de sacrificiu 3 – The Expendables 3

Eroi de sacrificiu 3 îi aduce pe Barney (Stallone), Christmas (Statham) și restul echipei față în față cu Stonebanks (Gibson), cel care cu ani în urma a înfiintat alături de Barney gruparea Eroi de sacrificiu. Stonebank a devenit treptat un mercenar lipsit de scrupule și implicit un personaj pe care Barney a fost forțat să-l ucidă…sau cel puțin așa a crezut.

Chiar dacă nu e prima dată când păcălește moartea, Stonebanks și-a făcut o prioritate acum din distrugerea grupării Eroi de sacrificiu, însă Barney pare să nu fie de acord cu el, pentru că are cu totul alte planuri. Strategia lui Barney este de a aduce în ring sânge proaspăt pentru nimicirea adversarului și implică în luptă membrii din noua eră Expendables, recrutând luptători mai tineri, mai rapizi și experți în gadgeturi.

Expendables 3 dezamageste. CGI prost si mult, cu replici care duc la vremuri de mult apuse, si actiune care nu impresioneaza cu nimic. Am zambit la doua dintre replici, fara sa dau mai multe detalii “Tax evasion” si “He’s out of the picture”. Arnold mai tot timpu’ face referire la “tha choppaaaah”, restu’ echipei se mai inteapa intre ei, dar nimic special. Singurul care se remarca cat de cat este Banderas si atat. Si pana nu uit, nu are deloc “fake buckets of CG blood” ca celelalte, dar suprinzator pentru PG-13, are cateva “S*&t-uri” si un “bi**h. Daca n-ati vazut pana acum niciun film din serie, eu zic ca partea a-II-a ar fi singura care merita, restu’ sunt timp pierdut.


Trailer Eroi de sacrificiu 3 – The Expendables 3

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: