PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


The Diary of a Teenage Girl (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Marielle Heller
Actori: KKristen Wiig, Christopher Meloni, Bel Powley, Alexander Skarsgård
Gen: Drama, Romantice
Anul: 2015
Durata: 102 minute
IMDB: 7.1/10 din 3557 voturi


loading...

Într-un slow-motion perpetuu, adolescenta din San Francisco, Minnie Goetze (Bel Powley), meditează asupra unei lumi a plăcerilor pe care tocmai ce a descoperit-o. Problema este că tocmai s-a culcat cu iubitul (Alexander Skarsgard) mamei ei (Kristen Wiig). Dar, incredibil, filmul semnat Marielle Heller (regizoare şi scenaristă), nu încurajează publicul să fie scandalizat de această dezvăluire. Din contra, relaţia cu acest bărbat mai în vârstă şi, clar, nepotrivit, oferă lui Minnie deschiderea către erotism, iubire şi libertate in The Diary of a Teenage Girl.

Venind-de-vârstă povești spuse din perspectiva unei fete tendința de a merge un cuplu de moduri previzibile: O fată își exprimă sexualitatea ei și dezastru rezultă, ceea ce duce la promiscuitate, consumul de droguri, sarcina, prindere sub autostrada, etc. Or, povestea se concentrează pe aspectul “prima iubire”, explozia de emoții intense (și hormoni), scăldat în Lens flare de nostalgie. Dar ceea ce despre o poveste în cazul în care o fată exploreaza sexualitatea ei cu entuziasm (la fel ca un băiat să), și în caz de dezastru NU rezulta? Aceste povești sunt mai greu de gasit, cu toate că sunt acolo. “Jurnalul unui Teenage Girl,” din prima dată scriitor / regizor Marielle Heller (bazat pe romanul lui Phoebe Gloeckner), este una dintre acele povesti. E o răcoritoare, și, din păcate, să ia rare pe o fată care vine în propria ei. După Minnie (jucat de Bel Powley, într-un spectacol mare) descoperă cât de mare este sex din The Diary of a Teenage Girl, ea vrea mai mult de ea. Alegeri ei nu sunt întotdeauna inteligente (e doar 15), partenerul ei este salbatic nepotrivit pentru ea (sa nu mai vorbim ilegale), dar Heller a vorbit despre modul în care ea a vrut pentru a permite complexitate. Rezultatul este un film care este amuzant și trist, înfricoșător și dulce, tulburătoare și revelatoare.

“The Diary of a Teenage Girl” începe cu Minnie de mers pe jos prin parc cu un zâmbet triumfător pe față. Ea spune în voce: “Am făcut sex azi … Sfinte Sisoe!” Zâmbește la străini, oameni picnic, arunca o Frisbee în jurul, și toată lumea pare frumos. E San Francisco la mijlocul anilor 1970. Timpii sunt libere, starea de spirit este sălbatic. Mama Minnie lui (Kristen Wiig, într-o altă performanță, care se dovedește ea poate face nimic) este amar și narcisist, creșterea două fiice singur, în timp ce părți, nu de droguri, și cavorts printr-o relație laissez-faire cu Monroe (Alexander Skarsgård). Minnie, absorbind sexualitatea adultă clocoteste în jurul ei, este curios despre sex, și ouă Monroe pentru a realiza virginitatea in filmul The Diary of a Teenage Girl. Care o face cu promptitudine, cu doar o rezistență simbolică din The Diary of a Teenage Girl.

Aici este locul unde mulți spectatori vor pune pe frânele. Monroe este în 30 de ani, implicate cu mama Minnie lui, și Minnie este încă un minor. Dar, așa cum sugerează și titlul, aceasta este o poveste a spus din punctul de vedere al lui Minnie. Ai putea sa te uiti la exercitarea Minnie de Monroe ca o modalitate de a obține înapoi la mama ei, dar Heller nu tulbura până apele cu explicații psihologice. E de ajuns pentru a Minnie că Monroe este fierbinte, el are o mustață rece, hormonii ei sunt furios, și Monroe nu o refuza, atunci când ea vine pe la el.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: