PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

The Dark Knight Rises (2012) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Cavalerul negru Legenda renaște
Gen: Actiune, Thriller
Producator(i): Jonathan Nolan , Christopher Nolan
IMDB: 8.5
Regia: Christopher Nolan
Actori: Gary Oldman, Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathaway


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Rezultatul The Dark Knight Rises, în concluzie lui Christopher Nolan a trilogiei sale Batman. Este un film cu supereroi ambițios cu două surprize: Nu este foarte distractiv. Si nu au foarte mult Batman. Mă gândesc secvențelor over-the-top de acțiune ale filmelor anterioare care au avut o subcurrent de umor. Iar performanța înveselitor de Heath Ledger ca Joker. Acest film este tot teatru gravă, cu un personaj negativ pe nume Bane a cărui Hannibal Lecter față-bot-l jefuiește personalitate. Și, deși vom vedea o afacere bună de Bruce Wayne, alter-ego-ul său Batman face doar câteva apariții scurte în fața punctul culminant all-out.

Bane, interpretat de Tom Hardy într-un spectacol care evocă un wrestler profesionist ucigaș. Este o taină pentru că este greu de spus ce-l motivează. El eliberează mii de criminali Gotham într-un scenariu de seamănă cu caderea Bastiliei. Pe măsură ce se confruntă cu off împotriva majorității forțelor de poliție oraș în război stradă, obiectivul Bane pare a fi răsturnarea claselor dominante din The Dark Knight Rises. Dar acest lucru s-ar dovedi putin in cazul in alt plan său (anihilarea nucleară a orașului) reușește.

Bane Etapele alte două faze fixe senzaționale, care implică distrugerea Bursa de Valori și aruncarea în aer a unui stadion de fotbal, care părea ca scop zei gemeni societății noastre de bani și pro sport. Nu se face pentru a ține cont de finanțare și resursele Bane, iar atunci când este în cele din urmă se reduce la Bane și Batman merge mano-a-mano în timpul unei lupte de stradă.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: