PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


The Condemned 2 (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune
Scenariu: Alan B. McElroy
IMDB: 4.2
Regizor(i): Roel Reiné
Actori: Randy Orton, Eric Roberts, Wes Studi

Oamenii mor și alte chestii explodează în The Condemned 2, o continuare tardivă, abia legate suficient generic pentru a face eminamente de uitat aspectul original 2,007 ca o oază de personalitate cinematografic. Strecurat într-o mână de teatre la nivel national concomitent cu lansarea sa VOD pe 6 noiembrie aceasta ultima efort în mai putin decat stelar analele WWE Studios caracteristică film va satisface așteptările de bază ale publicului țintă de acțiune bombastic în formate de origine -, deși chiar ei sunt puțin probabil să fi impresionat.


loading...

În timp ce filmul mai devreme Scott Wiper a fost un amestec dinafară de “jocul cel mai periculos din The Condemned 2”, și o temă realitate-TV în pe o insulă din Pacificul de Sud de la distanță, Roel Reine lui New Mexico-shot șanțuri de follow-up aproape toate din îngâmfare. Wrestler Randy Orton joacă Will Tanner, un vanator de recompense conduce o echipa de baieti diferit calificați dure intr-o misiune pentru a prinde penale-jocuri de noroc antreprenor Cyrus Merrick (Wes Studi), care, atunci când mizat afară, este prezidează un pariu pentru a vedea care din doi baieti fără adăpost răpiți vor muri de IV otrăvire primul.

În fracas urmat, Merrick este ucis, mai degrabă decât capturat viu in The Condemned 2. Oficialii Unamused de aplicare a legii să Tanner plece liber în perioada de probă numai în cazul în care este de acord să părăsească terenul de recompense de vânătoare. Acest enervează tatăl lui crankypants, care a construit afacerea de familie – un rol care ar trebui să fie un pas pentru Eric Roberts (care are un aparent imposibile 45 de credite de ecran listate pentru 2015 pe IMDb) după această primăvară a “Human Centipede III”, dar care într-un fel nu joacă așa.

Actorul este norocos, cu toate acestea, în care figura lui în cele din urmă crește mai puțin enervant, în timp ce Steven Michael Quezada preia mestecat peisaj cu o răzbunare ca supraviețuitor mâna dreaptă a lui Merrick. El începe un nou joc cu miza mare în care foști colegi Tanner sunt șantajați în încercarea de a-l omoare – fiecare încercare succesivă observată de drone ca decadent Hoi polloi locul pariurile lor într-un cazinou secret. Cu tata și un specialist Intel (Bill Stinchcomb) ca aliați, eroul nostru în cele din urmă se închide într-o Nemesis care de atunci a aruncat propria pălărie în ring ca un alt concurent ucide-sau-fi ucis. ”

În afară de felii groase de șuncă menționat mai sus, nimeni de aici nu face mai mult de o impresie, ca personaje sau prezențe la vedere doar simple. Spre deosebire de primul “condamnat”, care cel puțin a prezentat aspectul distinctive ale multor stele WWE musclebound exprimate, acest sequel face efort insuficiente pentru a exploata impunere 6’5 “construi chiar Orton lui. Nu sunt nici cascadorii, luptele și decesele în special colorate (de fapt, unele sunt de-a dreptul neglijent), în ciuda un aer general al bombastic si multe explozii reale. Scenariul Alan McElroy din The Condemned 2, lui călătorește un drum-surpriză gratuit plină de dialog atât de prost și evident se simte repurposed economic din clișeele compostate de o mie de anterioare actioners calitate-C a filmului The Condemned 2.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: