PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


The Boondock Saints 2 (2009) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Răzbunarea gemenilor 2
Regia: Troy Duffy
Actori: Clifton Collins Jr., Norman Reedus, Sean Patrick Flanery, Billy Connolly
Anul: 2009
Gen: Actiune, Comedie, Crima
Durata: 118 minute
IMDB: 6.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Nu, nici unul dintre cei care “The Boondock Saints 2” locuri de muncă. Una făcută de doi dintre fostii amicii lui Duffy, care s-au supărat pe timpul filmărilor. L-au arata ca un egocentric, eventual, alcoolic. Știi că ești în probleme când scorurile de film de 16 la suta pe tomatometru, și documentarul despre el scoruri de 79 la suta.

Pentru a cita din analiza mea doc 2003: “” Peste noapte “, spune o poveste bogăție-la-cârpe, cum ar fi” Project Greenlight “, a jucat în sens invers” Greenlight “vă va aminti, este concursul Miramax pentru a alege și de a produce un singur script. în fiecare an, de catre un regizor pentru prima dată. În “Peste noapte,” regizorul începe cu un contract și bani, și funcționează drumul său înapoi la nici un contract, nici un film și nici bani. Sunati-l “Proiectul Red Light. ‘”


loading...

Documentarul valideaza verdictul favorit Gene Siskel lui din filme online The Boondock Saints 2: “Aș prefera să văd un documentar aceleași persoane care au masa de prânz.” În acest caz, vezi aceiasi oameni se îmbată. După ce semnele Duffy cu agenția William Morris, el se lauda amicii lui, “Eu mă îmbăt noaptea, trezesc mahmur, du-te în acele adunări în salopeta mea, și sunt toate costumele de poartă.” Agenții fiind, probabil că erau mai familiarizați cu semnele de pericol de alcoolism decat Duffy a fost.

“Boondock Saints” costa 7 milioane $ și a avut încasări de 25.000 $ în două săptămâni, în cinci teatre. Apoi, un miracol a avut loc. A devenit un mare succes pe DVD – atât de mare, acest sequel a fost justificată. Alături de marea cinematografie, are efecte speciale extinse și actori buni (Sean Patrick Flanery, Norman Reedus, Billy Connolly, Clifton Collins Jr., Judd Nelson si un Peter Fonda) de nerecunoscut.

Flanery și Reedus sunt înapoi de original ca Connor și Murphy MacManus, doi frați catolici irlandezi care au executat nenumărate personaje negative din Boston cu gloanțe prin cap și mărunțiș pe ochii lor. Frați? Pentru mine The Boondock Saints 2, ei arata ca gemeni. Acum ei duc o viață liniștită în Irlanda, dirijând de oaie și fumatul. burlaci Brokeback. După 10 ani, încă necăsătorită, ei trăiesc acasă cu vechiul Mac MacManus (Billy Connolly), într-o cabana, poate, o dată locuită de stră-bunica Fiica lui Ryan.

Cuvântul provine de un preot irlandez-american iubit a fost executat din nou în Boston, cu bani pe ochi. Acest lucru necesită răzbunare: Cineva care imită stilul lor! Electrificată, flăcăii se grăbesc înapoi statelor pe o navă de transport de marfă și intră în acțiune, ucidere, oh, aș spune, sute de oameni, cu ușurință. Acest lucru se face foarte bine, în calea cascadorii, f / x și metale grele cotite pana la 12 din filmul The Boondock Saints 2.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: