PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


The Best Man Holiday (2013) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Malcolm D. Lee, Malcolm D. Lee
IMDB: 6.7
Regia: Malcolm D. Lee
Actori: Monica Calhoun, Morris Chestnut, Taye Diggs, Terrence Howard, Regina Hall

“The Best Man Holiday” are potențialul de a deveni un discontinue de Crăciun film uitam în cartier. Writer-director Malcolm D. Lee reuneste distributia de filmul său 1999, “cel mai bun om,” extinderea poveștile lor și completarea spații rămase în original. Deși nu la fel de indicat ca predecesorul său anul 1999, acest sequel are o paleta emoțională mai bogată. Lee ridică miza pe personaje care fanii s-au legănat la bosoms lor, adăugarea unei cantități surprinzător de tragedie. El exagerează, dar “cel mai bun om de vacanță” ar putea învăța lecții încă Tyler Perry cu privire la modul de a muta de la copleșitoare tristețe la comedie larg.


loading...

“The Best Man Holiday” a fost o deconstrucție bruscă a ego-ul masculin deghizat ca un răutăcios, amuzant caracter condus de comedie. Terenul centrat pe Harper (Taye Diggs), un scriitor al cărui viitoare roman-a-clef “nerezolvată” are versiuni slab voalate ale prietenilor săi. Una dintre aceste prieteni, Iordania (Nia Long) primeste o copie avansat și trece-l pe la toată lumea Harper a scris despre, inclusiv Lance (Morris Chestnut). Lance este ultima persoană Harper ar vrea să citească “nerezolvată”, așa cum se detaliază stand-o noapte între Harper și logodnica lui Lance, Mia (Monica Calhoun). La îndemână pentru a viziona măcelul care a urmat sunt prietena lui Harper Robyn (Sanaa Lathan), palavragiu Julian (Harold Perrineau) și medie său, îngâmfat, controlul prietena Shelby (Melissa De Sousa).

Rotunjirea în grup este Quentin Spivey, un personaj pe care am avut o mare om-zdrobi pe care am scris o piesă țâșnește nestingherit despre el în 2011. Deși timpul său de ecran a fost limitat, Spivey a preluat “cel mai bun om” ori de câte ori el a fost pe ecran de servind ca ID-ul filmului The Best Man Holiday. Este un viraj starmaking care nu cumva să facă o stea de portretist Spivey lui, Terrence Howard, un actor carismatic care a rupt în cele din urmă prin șase ani mai târziu, în “Hustle și Flow”.

Creditele de deschidere ne prinde pe ceea ce sa întâmplat în anii de când ne-am văzut ultima dată toată lumea. În timp ce Quentin este încă filmului Randy id, el a plecat în cele din urmă în afacerea de familie ar fi anulate anterior. Lance si Mia sunt încă căsătoriți, și cariera lui Lance New York Giants a l-au pus 176 Superb de doborand recordul graba. Julian este acum o trage cu * căsătorit cu Candace (Regina Hall), striperul care a lucrat petrecerea burlacilor în primul film The Best Man Holiday. Ex Julian, Shelby, este perfect aruncat pe un reality show familiar. Iordania este un hotshot pe MSNBC. Și Harper este încă scris, deși ultima sa carte nu este o bârfitoare succes roman aeroport pe ordinea de “Business neterminate.”

Lee are nevoie de un motiv pentru a trage aceste personaje înapoi în orbite celuilalt in The Best Man Holiday. El găsește o în vechea așteptare cinematografică, cina de vacanță. Desigur, aceasta merge oribil gresit, la fel ca versiunile reale ale acestui eveniment. Ar trebui să cred caractere film de acum ar ști mai bine, și ar fi de la aceste invitații, cum ar fi liliecii din iad. Dar nu; ca noi, se duc, și de a trăi pentru a regreta mai târziu. Lee joacă această mână, dar atu este că regretă personajelor sale nu sunt cele pe care le aștepta.

Mia invită pe toți și a familiilor lor de a petrece săptămâna Crăciunului la conac imens Lance lui. Deoarece Lance este programată să doboare recordul în timpul jocului ziua de Craciun, Mia cifrele e potrivit pentru cei mai apropiați prieteni lor să li se alăture. Din păcate, Lance și Harper nu au împăcat pe deplin evenimentele din “cel mai bun om,” așa dramă este, probabil, iminent. Cu rivalii Shelby și Candace sub același acoperiș, dramă este cu siguranta iminent in The Best Man Holiday.

După Lee devine toată lumea din casa Lance lui, el aruncă practic chiuveta de bucatarie la ei în termeni de complot. Dar e un al naibii de eficient chiuveta; robinete de a alerga la cald cu tristețe și rece cu umor. Actorii sunt confortabile re-locuiesc rolurile lor. Ei se reconecteze pe ecran într-un mod care face să ne simțim trecerea timpului. Caracterele lor sunt date momente mai mari și mai mult pentru a face, și relațiile lor sunt aprofundate in The Best Man Holiday.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: