PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


That’s What I Am (2011) Film Online Subtitrat

Regia: Michael Pavone
Actori: Ed Harris, Molly Parker, Amy Madigan, Alexander Walters, Mia Rose Frampton, Jordan Reynolds
Anul: 2011
Gen: Drama, Comedie
Durata: 101 minute
IMDB: 7.1

That’s What I Am s-a numit iniţial “Big Red”, iar în acest film Randy Orton are un rol secundar.


loading...

Acţiunea are loc în anii ’60, iar drama despre familie este concentrată pe viaţa unui copil de 12 ani sclipitor, Andy, pe care profesorul de engleză (Ed Harris) îl pune în echipă cu cel mai mare proscris din şcoală, Stanley (aka “Big Red”). Când Andy îl vede pe Stanley confruntând fără ezitare un bătăuş din şcoală, începe o serie de evenimente care schimbă vieţile copilului şi profesorului.

Setați timpul la mijlocul anilor 1960 in That’s What I Am, despre un băiat de 12 ani, a cărui engleză luminos profesor (Harris) perechi l pe un proiect cu cea mai mare proscris școlii și paria sociale, Stanley (“Big Red”). Când Andy ceasuri Stanley confrunta fără teamă un bătăuș școală, o serie de evenimente este dezlănțuit, care se schimbă viețile băieți și profesorul lor. Madigan joacă principal al școlii, în timp ce Orton descrie tatăl bătăușul care campaniile pentru a obține profesorul concediat.

În vârstă de 12 ani Andy Nichol (Chase Ellison) este un student luminos care, la fel ca majoritatea copiilor de vârsta lui, va face orice pentru a evita conflictul de teama de a suferi ridicol copleșitoare și pedeapsă de la junior colegii lui de liceu. Sporting păr gros portocaliu, un cap prea mare pentru corpul și urechile lui prea mare pentru capul lui, “Big G” a fost obiectul de ridicol, deoarece școala primară. Înainte de mult timp, Andy va învăța că există într-adevăr o metodă a fost în spatele nebunie Simon ca de ce a facut echipa cu cei doi. Pe masura ce povestea se desfasoara, domnul Simon însuși ținta unui zvon malware după Principal Kelner (Amy Madigan) găsește suspendă un bătăuș școală pentru brutal bătut un coleg de sex feminin care crede are “păduchi.” Când Andy ceasuri “Big G” fără teamă confrunta bătăușul școlii, o serie de evenimente sunt declanșate, care schimba viața ambelor tineri-și lor profesor-totdeauna. Spre surprinderea lui Andy “Big G” este genial, un fel, tolerant și o ființă umană decentă, care are mai multă demnitate decât oricine Andy a întâlnit vreodată in filmul That’s What I Am.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: