PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Talismanul norocos – The Lucky One (2012) film online subtitrat

Regia: Scott Hicks
Actori: Riley Thomas Stewart, Sharon Morris, Ann Mckenzie, Zac Efron, Taylor Schilling
Anul: 2012
Gen: Drama, Romantic
Durata: 101 minute
IMDB: 6.5


loading...

Un Marine vede o fotografie aproape îngropat în moloz, în mijlocul unei scene de luptă in Talismanul norocos. El pașii peste sa-l ridic, și cu faptul că mișcarea de mici, el salvează viața. O explozie în apropiere l-ar fi distrus. Fotografia rămâne cu el prin a treia tur de taxe, iar atunci când vine acasă, el determină să găsească fata din fotografie. El nu știe numele sau unde locuiește, dar nu s-ar știi, prin șansă fericit el se întâmplă să fie trece prin Louisiana – și nu e!

N-am de gând să spun nimic despre cotele de care se întâmplă in “Talismanul norocos”. Șansele sunt copleșitor împotriva ceva în orice film se întâmplă, așa că ar trebui să taci și să acorde o atenție. Acesta este încă un alt poveste de dragoste adaptat dintr-un roman Nicholas Sparks, și a fost turnat cu atrăgătoare conduce romantice, un personaj negativ perfid cu o problemă de băut, o bunică cu instincte infailibile și o mulțime de câini adorabil. De asemenea, are frunze de rupere în culorile toamnei luminoase, și un lac tocmai potrivit pentru un cuplu de a fura pentru o discuție liniștită pe o barcă.

Nicholas Sparks are o linie bună de povesti de genul asta. Acestea implică de obicei, triumful iubirii asupra adversității, sunt de obicei stabilite în setările naturale frumoase, de obicei, implică astfel de coincidențe ca gasirea unui mesaj într-o sticlă, și de obicei mă face să se agită neliniștit, pentru că astfel de evadare este nerușinat. Totuși, de credit trebuie să se acorde un film care livrează mărfurile, și dacă ați plăcut vreodată un film “Talismanul norocos” Nicholas Sparks, este foarte probabil sa se bucure de asta. L-am văzut în interviuri, unde e mai bine cauta-decât unii dintre oamenii lui de conducere și apare ca sincer. Cred că într-adevăr nu crede în poveștile sale și cred cititorii simt asta.