Surviving Christmas (2004) Film Online Subtitrat

Regia: Mike Mitchell
Actori: Udo Kier, Ben Affleck, James Gandolfini, Christina Applegate, Catherine O’Hara
Anul: 2004
Gen: Comedie, Romantic
Durata: 91 minute
IMDB: 5.3


loading...

Drew Latham (Ben Affleck) este un director de publicitate bogat in Surviving Christmas. Chiar înainte de Crăciun, el surprinde prietena lui Missy (Jennifer Morrison) cu bilete de prima clasa la Fiji. Ea este îngrozit că el ar vrea să-și petreacă Crăciunul departe de familia sa. Invocând faptul că Drew nu a fost niciodată nici o prezentat familiei sale, ea ajunge la concluzia că el nu va primi serios relația lor și l-haldele. Drew are asistentul său trimite o brățară Cartier să își ceară scuze. Disperat să nu-și petreacă Crăciunul singur, Drew cheamă toate contactele sale de a găsi un loc de cazare de Crăciun, dar el nu este suficient de aproape pentru oricine să fie invitat.


loading...

El urmărește pe terapeut Missy, Dr. Freeman (Stephen Root), la aeroport, in Surviving Christmas, în speranța de a stoarce într-o sesiune de terapie. Doctorul îi spune grăbit pentru a lista toate nemulțumirile sale și apoi le arde la casa copilăriei lui. Casa este acum ocupat de Valcos, care se întreabă ce Drew face pe gazon lor fata in Surviving Christmas. Când el prezintă nemulțumirile sale pe foc, Tom Valco (James Gandolfini) furișează în spatele lui și-l bate cu o lopată. După ce a ajunge la, Drew explică ce făcea și solicită pentru un tur al casei. Încântați să vadă vechiul său cameră, Drew oferă impetuos Tom 250.000 $ să îl lase să-și petreacă Crăciunul cu Valcos. Tom acceptă, și avocatul lui Drew întocmește un contract care necesită Valcos să pozeze ca familia sa.

A doua zi, Drew forțează familia sa mearga si sa cumpere un copac împreună, care necesită Tom să poarte un capac Mos Craciun in public. În timp ce ei sunt tunderea copac, cel mai mare copil Alicia (Christina Applegate) sosește pentru vacanța și se uimit de prezența lui Drew. El sugereaza ca ea ar putea portretiza menajera, deoarece ea a fost un plus neașteptată a scenariului. La cină, Drew scrie un script pentru familie de a citi la masa. El angajeaza un actor local pentru a juca rolul bunicului său, pe care îl numește Doo Dah-(Bill Macy). Drew are Alicia și fratele ei Brian (Josh Zuckerman) săniuș în ziua următoare. După crashing în partea de jos a unui deal, el se mută în sărut Alicia, care stranuta loc. Recuperarea acasă de la raceli lor în creștere, Alicia împărtășește o amintire din copilărie, cu Drew despre un copac bătrân, care a fost acoperit cu gheață în timpul unei furtuni. Tom solicită Drew să plece, deoarece el a fost de planificare pe divorteaza de sotia sa, Christine (Catherine O’Hara). În schimb, Drew încurajează cuplul să se deda. Tom cumpără un Chevelle SS, care a avut când era în liceu, și Christine se duce la un fotograf pentru unele fotografii glamour in Surviving Christmas.

Într-o seară, Drew are Alicia la pomul vechi de copilărie, pe care le-a avut din nou acoperit cu gheață in Surviving Christmas. Ea este atins de gestul, dar Drew se exagerează, aducând într-o producție complet concurs sa inconjoare copac. Dezgustat de lipsa lui de reținere, Alicia cere ca el plece. Între timp, Missy a fost câștigat de către brățara, și atunci când asistentul lui Drew ei informat că a fost petrecerea de Craciun cu familia sa, Missy viziteaza Casa Valcos “cu părinții ei. Drew promite Valcos un extra $ 75.000 de în cazul în care vor juca de-a lungul pentru seara, și sunt de acord să pretindă să fie familia lui in filmul Surviving Christmas. Vizita între cele două familii coboară în mod constant în haos, culminând cu toată lumea vedea fotografii glamour Christine lui manipulate în pornografie pe calculatorul lui Brian. Părinții lui Missy furtună afară, și Drew ei anunță că relația lor este de peste. Alicia cele din urmă atrage din Drew adevărul despre familia lui. Tatăl său i-a lăsat in Surviving Christmas, când a fost doar patru, și fiecare Crăciun, mama lui ar funcționa o schimbare dubla la restaurant pentru a face bani în plus. El va petrece ziua de Crăciun singur și viziteze mama lui, la sfârșitul nopții, și ea îi va da o stivă de clatite adult. El a repetat ritualul fiecare an, până a fost de 18, iar el nu a fost niciodată într-un restaurant de la. Mama lui a murit când el era la facultate.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: