Super Chef – Burnt (2015) film online subtitrat

Regia: John Wells
Scenariu: Steven Knight, Michael Kalesniko
Actori: Bradley Cooper, Uma Thurman, Sienna Miller, Jamie Dornan, Emma Thompson
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.7

Super Chef – Burnt Adam Jones (Bradley Cooper) a avut totul – şi a pierdut totul. Un adevărat rockstar cu 2 stele Michelin, dar şi cu obiceiuri nesănătoase pe măsură, fostul enfant terrible de pe scena resturantelor din Paris a făcut totul altfel, de fiecare dată, şi nu i-a păsat niciodată decât de emoţia creării unei explozii de gusturi. Totuşi, pentru a avea propria sa bucătărie şi a obţine cea de-a treia stea Michelin, va avea nevoie de tot ce e mai bun de partea lui, inclusiv de frumoasa Helene (Sienna Miller). „Super Chef – Burnt” este o poveste remarcabilă, amuzantă şi emoţională despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni şi importanţa de a primi o a doua şansă în viaţă.

Comedia – drama “Super Chef – Burnt” regizata de John Well il are in rolul principal pe Bradley Cooper, nominalizat de patru ori la Academy Award. Acesta a mai jucat si in productii precum Silver Linings Playbook, American Sniper. “Burnt” este o drama regizata de John Wells, dupa un scenariu ce ii apartine lui Steven Knight. Bradley Cooper joaca rolul unui fost bucatar-vedeta care a pierdut tot ce avea din cauza drogurilor si a comportamentului sau de diva. Acum vrea sa reconstruiasca totul, astfel ca face echipa cu Helene (Sienna Miller). Vrea un restaurant care sa primeasca trei stele Michelin. In Super Chef, Adam Jones (Bradley Cooper) gateste. Dar Super Chef nu este un film culinar sau un corespondent cinematografic al unui “cooking show”. Super Chef este un film despre cadere si inaltare, despre descoperirea eu-lui, despre regasirea valorilor, despre relatii si iubire. Gatitul este doar un paravan. Panza pe care se deruleaza o istorie cu o semnificatie mai adanca. Cu toate astea, in Super Chef – Burnt, Adam Jones gateste. Spectaculos, surprinzator, nemaivazut. Si tot in Super Chef, Adam Jones incearca obsesiv, disperat, hotarat sa obtina cea de a treia stea Michelin, cea mai pretioasa si, evident, cea mai greu de obtinut distinctie pe care o poate avea un restaurant pe Pamant. Bradley Cooper a mai intrat in bucatarie si in “Kitchen Confidential”, un show marca Fox TV.

Din distributia Super Chef – Burnt mai fac parte Emma Thompson (Sense and Sensibility, Love Actually), Daniel Brühl (The Fifth Estate, Captain America: Civil War), Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey, “The Fall”), Alicia Vikander (Ex Machina, Seventh Son), Uma Thurman (Pulp Fiction, Kill Bill) si Lily James (Cinderella, “Downton Abbey”).