PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Suffragette (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Sarah Gavron
Scenariu: Abi Morgan
Actori: Meryl Streep, Helena Bonham Carter, Carey Mulligan
Anul: 2015
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 6.8

In Suffragette, Maud Watts (Carey Mulligan) este un spălătoreasă în vârstă de 24 de ani. Oferind în același timp un pachet de o zi, ea este prins într-o revoltă suffragette implică zdrobitor ferestre, unde a recunoaște unul dintre co-lucrătorilor, Violet Miller (Anne-Marie Duff). Mai târziu, Alice Haughton (Romola Garai), soția unui deputat, încurajează femeile din rufele de a vorbi în fața Parlamentului și să dea mărturie pentru a asigura dreptul la vot in Suffragette. Violet este cel care oferă să depună mărturie; Cu toate acestea, ea este bătută de soțul ei abuziv și, ulterior, Maud este cel care mărturisește. Maud este energizat de mărturia ei și merge cu Violet si alte femei pentru a vedea daca femeile s-au dat drept de vot. Când ea află că ei nu au, ofițerii de poliție porniți femei și să înceapă bată-le. Maud este prins în mulțime și este arestat pentru o săptămână. În timp ce în închisoare, ea intalneste Emily Davison, un confident de Emmeline Pankhurst.


loading...

Întorcându-se acasă, Maud se confruntă cu stigmatul social de la vecinii și colegii in filmul Suffragette. Ea promite soțul ei Sonny să stați departe de sufragetele. Cu toate acestea, Maud este invitat la o miting secretă a auzi Pankhurst vorbească. În timp ce există, ea are un scurt schimb cu Pankhurst, după care ea este reținut de poliție din nou care a drop off în fața casei sale. De data aceasta, sotul ei o aruncă pe stradă. Maud se luptă pentru a vedea pe fiul ei, în ciuda obiecțiilor soțului ei și continuă să lucreze până la poza ei este tipărită în ziarul ca sufragetă cunoscut. Maud este apoi concediat și, ajungând la un punct de rupere, are un fier de călcat și arde mâna supraveghetor ei de sex masculin (care a fost abuzat sexual ei și celelalte fete tinere în rufele de ani de zile). Poliția sunt numite și Inspector Steed (Brendan Gleeson) îi permite să plece și oferă o oportunitate de a informa o pe ceilalți membri ai celulei ei in Suffragette. Maud refuză.

Sonny continuă să bar Maud vadă fiul lor și ea învață în cele din urmă că, așa cum a fost ostracizat de comunitatea, nu mai simte capabil de a lua grijă de copilul lor. El dă fiul lor Georgie spre adopție. Fără legături de familie, Maud devine tot mai radicală și este implicat în bombardarea de cutii poștale și tăierea fire de telegraf. Cu toate acestea, poliția începe să facă presiuni asupra ziarelor să renunțe la povestea și sufragetele simt că trebuie să facă mai multe activități drastice pentru a obține atenția pentru cauza lor din Suffragette. Femeile decid să participe la Epsom Derby, în cazul în care regele George V vor fi prezenți, în scopul de a intensifica în fața camerelor de luat vederi și a desfășura bannere pro-sufragiu. Cu toate acestea, în ziua evenimentului, doar Maud și Emily Davison sunt capabili să facă acest eveniment. Atunci când acestea sunt blocate off de la zona în care regele George V este în picioare, Emily decide că trebuie să desfășoare oricum. În timp ce cursa este în zbor, Emily pașii pe pista și Maud martori ca ea este călcate în picioare la moarte. Suffragette Maud se alătură mai târziu, în procesiune ei înmormântare; și, filmul se termină prin dezvăluirea drepturile femeii au fost recunoscute în Marea Britanie în 1928. Textul a derula dezvălui alte țări care au urmat costum până în prezent.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: