PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Straight Outta Compton (2015) film online subtitrat

Regia: F. Gary Gray
Scenariu: Jonathan Herman, Andrea Berloff
Actori: O’Shea Jackson Jr., Neil Brown Jr., Marlon Yates Jr., Jason Mitchell, Corey Hawkins, Aldis Hodge, Lex Montgomery
Anul: 2015
Gen: Biografie, Drama, Muzical
IMDB: 8.1

Rime feroce de icoane hip-hop controversat 1988 imn NWA lui “F-K tha Poliție” abia par a fi în vârstă de când distruge pe coloana sonora a “Straight Outta Compton”, ecou într-o lume în care abuzul de americani negru în mâinile oficialilor de aplicare a legii rămâne știri comun titlu. Dar dacă “Compton” este incontestabil de moment, este, de asemenea, în descrierea sa atemporal de modul în care artiști și scriitori transforma lumea din jurul lor în expresie personală supărat, profan, vibrant și singular. Un film biografic convențional muzica mondial în contur, dar intens umană și personală în caracterizări sale și atenție la detalii, film director F. Gary Gray este o sărbătoare pentru cunoscători hip-hop și novici deopotrivă, deoarece grafice ascensiunea meteorica pe coasta de vest superstaruri rap ” , agitat în luptă și descoperire care industria muzicala poate fi la fel de sălbatică ca strazile din centrul orașului. O piesă foarte inteligent de contra-programare într-o vară dominat de filme tentpole crin-alb, Universal 14 august deschizator ar trebui să țină studio pontaj mult de dolari la box-office-vară târzie.


loading...

Când aceasta a scăzut în 1988, primul album Straight Outta Compton de studio NWA (din care filmul ia titlul) a zguduit lumea hip-hop de la solide acostare sale pe Coasta de Est, cu butoane împingând sale, reprezentări nebunește ritmice ale vieții asasin în Europa de Sud LA – o ur-text pentru subgenului care va deveni cunoscut sub numele de “gangsta rap”, deși membrii NWA a se preferă termenul de “realitate rap.” Impreuna cu Public Enemy lui in Straight Outta Compton “este nevoie de o națiune de milioane pentru a ne frâneze” (lansat în aceeași an), “Compton” a fost albumul care a anunțat complet hip-hop ca-umplut de furie protest muzica epoca sa – un țipăt primar de sub portbagaj autorității alb, sau ceea ce criticul Nelson George numit “sunetul în plină floare revoluției. “carismatic în vârstă de 19 de ani, rapper și textierul O’Shea grupului” Ice Cube “Jackson (jucat aici de fiul său în viața reală, O’Shea Jr.) a declarat ca el si colegii de trupa lui au fost doar” reporteri de stradă, “depunerea expedieri din din prima linie a unei comunități înfometat resurselor angajate în război de tranșee cu Daryl Gates-era LAPD. Totul despre N.W.A. a fost confruntare, începând cu numele lor (prescurtarea de la “Niggaz cu atitudinea”).

Filmul Straight Outta Compton panoramic Gray (execută o dens ambalate cu două și jumătate de ore) este povestea de NWA, da, dar, de asemenea, a orașului, în acei ani – o nemulțumire lung fierbe care în cele din urmă a izbucnit în 1992 revolte. Dar mai întâi vom începe în 1986, cu ADN-ul de N.W.A. – Prietenia dintre Cube și aspiră DJ Andre “Dr. Dre “Young (Corey Hawkins), și curte lor de un dealer de droguri cartier, Eric” Eazy-E “Wright (Jason Mitchell), pentru a pâlnie unele dintre fondurile sale ilicite în casa de discuri (numit în mod corespunzător Ruthless) pentru înmugurire West Coast hip -hop acționează. Și e Wright (strălucit jucat de Mitchell, cel mai mare revelația în rândul tinerilor actori), care apare ca personaj complex mai convingător “Compton”, a un hip-hop Napoleon a cărui statură și voce de înaltă ținută morală mic masca un pătrundere de afaceri perspicace.

Chiar și atunci când Gray (care a făcut debutul caracteristică conducerea cubul de gheata real în Stoner-pierde-vară clasic “Friday”) pune “Straight Outta Compton” prin ritmurile biografic oarecum familiare, el aduce o bogăție de observare la masa care transcende clișeu. (Scenariul cercetat exhaustiv este creditat Jonathan Herman și Andrea Berloff, dintr-o poveste de S. Leigh Savidge, Alan Wenkus și Berloff.) Performanța vii și scene de înregistrare au aceeași simt liber, in Straight Outta Compton semi-improvizat a celor în recenta Beach Boys drama “Love & Mercy”, în special atunci când Eazy pași până la un microfon pentru prima dată să se stabilească hit single “Boyz-n-the-Hood”, și Cube efectuează o versiune timpurie a “Gangsta Gangsta” la un club de noapte unde lent-gem R & B este stilul casei.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: