PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Spectre (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Sam Mendes
Scenariu: John Logan, Neal Purvis
Actori: Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Dave Bautista, Rory Kinnear, Adriana Paz, Tenoch Huerta, Monica Bellucci
Anul: 2015
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: 6.9

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Un mesaj criptic din trecut îl trimite pe James Bond (Daniel Craig) într-o misiune distructivă în Mexico City şi, ulterior, în Roma, unde o întâlneşte pe Lucia Sciarra (Monica Bellucci), frumoasa interzisă, văduvă a unui criminal ticălos. Bond se înfiltrează într-o întâlnire secretă şi descoperă existenţa unei organizaţii criminale cunoscute sub numele de SPECTRE. Între timp, în Londra, Max Denbigh (Andrew Scott), noul şef al Centrului pentru Securitate Naţională, pune la îndoială acţiunile lui Bond şi contestă relevanţa MI6, condusă de M (Ralph Fiennes). Bond îi recrutează pe ascuns pe Moneypenny (Naomie Harris) şi pe Q (Ben Whishaw) pentru a-l ajuta să o caute pe Madeleine Swann (Léa Seydoux), fiica vechiului său nemesis Mr. White (Jesper Christensen), care ar putea să deţină cheia pentru descurcarea reţelei SPECTRE. Ca fiică a unui asasin, ea îl înţelege pe Bond într-un mod în care majoritatea celorlalţi nu o pot face. În vreme ce Bond se aventurează înspre inima SPECTRE, el află de existenţa unei conexiuni profund neaşteptate între el şi duşmanul pe care îl caută, jucat de actorul Christoph Waltz.

James Bond SPECTRE, acesta este titlul noului film din seria cu cel mai bun spion britanic, film aşteptat să apară pe ecrane în ultima parte a lui 2015, iar una dintre principalele scene de urmărire ni-l va înfăţişa pe Mr. Bond într-un Fiat 500, în locul unui Aston Martin. Nu e prima dată când producătorii francizei aleg să introducă în film şi o altă maşină în afara celebrei mărci britanice, deşi de obicei cursa de urmărire respectivă nu se termină chiar bine pentru noul-venit (vă mai amintiţi cum a sfârşit scurta escapadă cu un Ford Mondeo?). Oricum ar sta lucrurile cu destinul micului 500, e clar că se află într-o companie mai mult decât ilustră în istoria maşinilor lui James Bond. Bănuim că va fi totuşi vorba de un Fiat 500 Abarth, iar cum scena de urmărire va fi filmată la Roma, e de aşteptat ca maşinuţa să se descurce foarte bine pe străzile înguste şi întortocheate ale metropolei italiene. Daniel Craig se va afla la volan, iar alături de el mai apar în film Christoph Waltz (în rolul negativ, evident, întruchipându-l pe vechiul duşman al lui Bond, Ernst Stavro Blofeld), dar şi două superbe femei: Monica Bellucci şi Lea Seydoux.


loading...

Spectre este cel de-al 24-lea film din celebra franciză britanică James Bond şi cel de-al 4-lea film cu actorul Daniel Craig în rol principal, după Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008) şi Skyfall (2012). Filmul a fost lansat deja în Marea Britanie, având parte de o premieră regală şi întrecând toate recordurile de box office din Regatul Unit. În doar 7 zile de la lansare filme online, Spectre a înregistrat încasări de aproximativ 63,8 milioane de dolari, devenind filmul cu cea mai bună deschidere din toate timpurile, în Marea Britanie. Un mesaj criptic din trecut îl trimite pe James Bond (Daniel Craig) într-o misiune distructivă în Mexico City şi, ulterior, în Roma, unde o întâlneşte pe Lucia Sciarra (Monica Bellucci), frumoasa interzisă, văduvă a unui criminal ticălos. Bond se infiltrează într-o întâlnire secretă şi descoperă existenţa unei organizaţii criminale cunoscute sub numele de SPECTRE.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: