PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Snow White and the Huntsman (2012) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător
Regia: Rupert Sanders
Actori: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Brian Gleeson, Sam Claflin, Kristen Stewart, Ian McShane
Anul: 2012
Gen: Actiune, Aventura, Drama
Durata: 127 minute
IMDB: 6.1

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea


loading...

Snow White and the Huntsman este o nouă abordare a basmului clasic care îi oferă un rol mai extins Vânătorului (Chris Hemsworth). În basm, Regina cea Rea (Charlize Theron) îi ordonă acestuia să o ducă pe Albă ca Zăpada (Kristen Stewart) în pădure şi să o omoare, dar Vânătorul o eliberează. În noua abordare a basmului, Vânătorul nu ia această atitudine din dragoste. În schimb, in filmul lui Rupert Sanders, acesta acţionează mai mult ca un mentor, învăţând-o pe Albă ca Zăpada să se lupte şi să supravieţuiască.

Aceasta este o mai veche Snow White and the Huntsman decat ne-am, de obicei, gândi. A jucat pentru cea mai mare parte a filmului Snow White and the Huntsman, capabil și curajos, ea a petrecut ani lungi blocat într-o cameră de castel tatălui ei târziu, a închis de crud sa doua sotie (Charlize Theron). Când ea scapă și stabilește despre redresare relele, ea este o femeie tânără matură, de interes pentru cei doi tineri care se alătură în misiunea ei. Dar filmul ocolește scene de dragoste, și într-un fel, cred că asta e înțelept.

Huntsman (Chris Hemsworth) este un vânător eroic,-pileală hidromel atribuit de Regina a urmări în jos Albă ca Zăpada și aduce înapoi la castel. După întâlni ei, cu toate acestea, el este atât de impresionat a schimba părți. Există, de asemenea Printul William (Sam Claflin), lovit din copilărie, și cei doi bărbați se alăture într-o alianță nedeclarată. Regina trăiește în teroare de a pierde frumusetea tineretii ei și în mod constant topuri cu sângele virgine pentru a se restabili. Ea teste succesul ei cu oglinda proverbialul pe perete, care se topește în metalul topit și își asumă o formă spectrală, nu spre deosebire de moartea în “The Seventh Seal”, deși procesul de transformare metalice ne amintește de “Terminator”.

Castelul, care stă în splendoare straniu pe o insulă s-au alăturat de continent doar la reflux, este o fantezie gotic care imi aduce aminte de seria Ghormenghast. Regina se alătură acolo de fratele ei, oarecum diminuat de blond lui pagina-boy tunsoare, care face licitare ei, dar pare destul de la masa de prânz. Extras apar atunci când este necesar, apoi dispar. Regina poruncește puteri supranaturale extraordinare, inclusiv capacitatea de a materializa nenumărate păsări negre care se pot transforma in demoni luptă sau cioburi de tăiere metal.

Toate acestea sunt prestate în mod corespunzător de efectele speciale din Snow White and the Huntsman, dar comoara de acest film este în două dintre locațiile sale: un aspru, interzicând închis Forest, și o lumea basmelor fermecat. Ambele aceste tărâmuri există lângă castel, și Huntsman este înrolat în primul rând pentru că știe pădurea întunecată, în cazul în care Albă ca Zăpada a luat refugiu.

În acest domeniu interzicerea, nimic trăiește, și este gros cu oasele înnegrite de copaci morți, ca și cum un incendiu forestier a ars doar verdeață. Nu există nici o bucurie aici și un troll monstruos confruntă Alba ca Zapada intr-un dramatic stare în jos. După Huntsman ei eliberează de pădurea întunecată, ei sunt incantati de a găsi, sau să fie găsit de către, cele opt pitici.

Da, opt, deși nu poate supraviețui, reducând numărul acestora la proverbiala șapte. Aceste caractere uite ciudat familiar, și nu e de mirare: Magia CGI a oferit fețele actorilor britanici familiare, cum ar fi Ian McShane, Bob Hoskins, Ray Winstone, Nick Frost, Eddie Marsan și Toby Jones. În timp ce aceasta tehnica este eficientă, ea totuși lipsește opt pitici (reale) de lucru cu locuri de muncă, care nu este cu adevărat corect in Snow White and the Huntsman.

Pitici să îi determine să regatul meu preferat din acest film Snow White and the Huntsman, o taramul fermecat feeric, care este un triumf al direcției artă și CGI. Ciuperci deschidă ochii și privesc oaspeților. Animale de pădure drăguț merge foarte repede și zburde în tribut adus-o scenă pădure în 1937 filmul Snow White and the Huntsman de animație Disney. Zane sine sunt sprites goale, pal-jupuite cu fețe vechi, înțelept. Spiritul acestei forestier este reprezentat printr-o mare cerb alb cu ochi expresivi si coarne care se răspândesc în complexitate minunat. Aceasta este o scenă minunată. Directorul, Rupert Sanders, care a început în reclame TV, este în mod clar familiarizat cu stabilirea de locuri memorabile.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: