PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Singur acasă 5 – Home Alone The Holiday Heist (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Peter Hewitt
Actori: Christian Martyn, Eddie Steeples, Jodelle Ferland
Anul: 2012
Gen: Familie, Crima, Comedie, Craciun
IMDB: 3.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Sinopsis Singur acasă 5 – Home Alone The Holiday Heist

Finn Baxter şi familia lui pleacă din California şi cumpără o casă nouă în Maine pentru a se stabili acolo. Finn se împrieteneşte cu o fată pe nume Manson care îi povesteşte. Despre legenda unei fantome ce bântuie casa în care tocmai s-a mutat el şi familia sa. Fascinat oarecum de acest lucru, dar şi înspăimântat în acelaşi timp, el începe să pună fel şi fel de capcane pentru a prinde „fantomele”. După ce părinţii lui sunt prinşi în oraş şi nu pot veni acasă Finn rămâne doar cu sora lui. În acest timp, casa lor devine ţinta a trei hoţi, iar capcanele pe care le-a întins. Pentru a prinde fantoma se vor dovedi extrem de utile în lupta cu cei care vor să le jefuiască locuinţa.

Pompe Home Alone franciza o a cincea încercare de recapturing ce primele două au reușit să realizeze. În această continuare, familia se mută Baxter într-o casă veche înfiorător în care oamenii cred că ar putea fi bântuit. Pruncului.“ Baxter pe nume Finn este lăsat singur acasă (cu sora lui …), în timp ce părinții săi merg off la o petrecere de Crăciun fantezie. În același timp, există trei hoți care doresc să se rupă la casă și de a încerca să obțină un tablou foarte scump. Finn descoperă planul lor, și în modă cu adevărat Alone Home creează numeroase capcane care vor conduce, fără îndoială, la unele învinețită și ponosită baietii rai.


Trailer Singur acasă 5 – Home Alone The Holiday Heist

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: