PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Singur acasă 5 – Home Alone 5 (2012) film online subtitrat

Regia: Peter Hewitt
Actori: Bryan Clark, Christian Martyn, Eddie Steeples, Jodelle Ferland , Adriana O’Neil, Edward Asner, Malcolm McDowell
Anul: 2012
Gen: Familie, Crima, Comedie
IMDB: 3.8


loading...

Măsura a familiei Baxter din California în Maine și să se stabilească în noua lor casă în timpul sezonului de Crăciun. În vârstă de 10 de ani, Finn Baxter (Christian Martyn) și sora lui mai mare, Alexis Baxter (Jodelle Ferland), sunt tehnofili, care se izolează de la părinții lor Curtis Baxter (Doug Murray) și Catherine Baxter (Ellie Harvie) și lumea exterioară în care Finn joacă lui joc video “Robo Infanterie 3” și Alexis este întotdeauna pe telefonul ei. Încurajat de tatăl său de a socializa, Finn se împrietenește pe aproapele său, Mason (Peter DaCunha), care-l informează despre legenda unui gangster sufocat a cărui fantomă bântuie casa noua a Baxters, lăsând Finn paranoic.

În timp ce familia pleacă de acasă lor de a merge la cumpărături de Crăciun, Singur acasă 5 – Home Alone 5, un grup de hoti condusa de Sinclair (Malcolm McDowell), Jessica (Debi Mazar), și noua lor Safecracker Hughes (Eddie turle) efectuează planul lor de a sapă și le fură un vechi, timp pierdut pictura Edvard Munch valoare de 85 milioane $, nu stiu casa este acum ocupat. Ele sunt în imposibilitatea de a localiza pictura în condiții de siguranță subsol, ca Baxters se întoarcă acasă, și hoții să fugă repede. La noapte, Curtis și Catherine se lasă timp de o petrecere de Crăciun găzduită de noul sef Catherine, domnul Carson (Edward Asner). Finn si Alexis rămâne în urmă; Cu toate acestea, controlor Finn este confiscat de părinții săi. El nu este permis să joace jocuri video și Alexis poate folosi doar telefonul pentru apeluri de urgență.

În acea noapte, Singur acasă 5 – Home Alone 5, după ce a văzut invitația partidului mai devreme, hoții intenționează să se întoarcă, de gândire casa va fi curățată de întreaga familie. Sinclair mărturisește în Jessica și Hughes că pictura ei caută este văduvă, un portret al lui stră-bunica și familia ei, care a fost furat în urmă cu zeci de ani. Între timp, aventuri Finn în casă și găsește un controler de rezervă. El începe să joace jocuri video. Căutarea de noi baterii pentru controler lui, Singur acasă 5 – Home Alone 5, el scade accidental una care se rostogolește în jos, în subsol. Finn are Alexis-l însoțească în subsol pentru ao recupera și ei găsesc în condiții de siguranță și o sală de deblocat secretă în spatele ei, care adaposteste tabloul Sinclair este în căutarea pentru. Speriat de portretul, Finn fuge și Alexis declanșează accidental o capcană și ea sfârșește încuiat în cameră.

Ca un viscol în curs de desfășurare se agraveaza, Curtis și Catherine sunt obligați să stați la petrecerea de Craciun, griji copiii lor la domiciliu. Cu Alexis blocat în spatele seiful, Finn merge la magazin pentru livrările la un magazin de hardware pentru ea izbucni, numai șir rezultând că este inutil. După poticnire peste Sinclair, el aude trio-ul a discuta despre planurile de a sparge în casa lui. Graba acasă, Finn spune prietenul său on-line joc video și tineri student de colegiu, Simon (Bill Turnbull) despre situația, dar Simon este inițial orb la situația. Finn stabilește numeroase capcane în jurul casei, Singur acasă 5 – Home Alone 5, și hoții le declanșa unul câte unul. Capcanele Finn stabilite au fost de gheață pe terasă (o capcană din filmul original), un ventilator de zăpadă suflare bile în garaj, o cutie de carton plină de gudron, un ciorap plin de cărbune, unele cookie-uri turtă dulce urât cu gust și dacă hoți folosesc chiuveta, bile de bumbac și făină vin zbor afară. Destul de repede, Curtis și Catherine sunt capabili de a conduce acasă. Folosind gamertag Finn si detaliile cardului de credit părinților săi, a cauză de contact Simon le avertiza cu privire la pericolul copiii lor sunt în, dar cheme poliția loc după gândindu-se că Simon le răpit.

Înapoi la casa, Singur acasă 5 – Home Alone 5, Sinclair, Jessica, și Hughes captura Finn și-l rețină în dubă. Sinclair și Hughes merge pentru a deschide seiful. Mason, cu toate acestea, salvează Finn prin aruncarea bulgări de zăpadă la Jessica, în cele din urmă incapacitante ei. Sinclair și Hughes obține o intrare în condiții de siguranță, găsirea atât pictura și Alexie, care amenință să-l distrugă. Finn fuge și eliberează Alexis, în timp ce declanșând o capcană care blochează duo de la subsol, deoarece este vazut la televizor lui Simon de Simon și ofițerii de poliție prezenți. Cu Jessica închise într-un om de zăpadă, poliția ajunge să-i aresteze pe hoti. Familia primește patru treceri de muzeu și 30.000 $ ca o recompensă pentru capturarea criminalilor și recuperarea pictura lui Edvard Munch. Ca o scuză, părinții Finn a trimite Simon un bilet de avion să se întoarcă acasă și să petreacă Crăciunul cu familia sa.

În ziua de Crăciun, Finn primește un snowboard si un expansion pack pentru “Robo Infanterie 3” de Crăciun. De asemenea, Alexis devine un calculator comprimat și pentru Finn si tatal lui, ei a lua un ghid de camping. Finn decide să ia o pauză de la jocuri video și du-te snowboarding cu prietenul său Mason. Scena finală are criminalii au fotografii lor cană luate la secția de poliție ca un ofițer de poliție de sex feminin de perechi o copie a focurile de armă într-o cana lovitură portret cana.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: