PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Singur acasă 2 – Home Alone 2 (1992) film online subtitrat

Regia: Chris Columbus
Actori: Macaulay Culkin, Kieran Culkin, Catherine O’Hara, Gerry Bamman, John Heard
Anul: 1992
Gen: Familie, Comedie, Aventura
Durata: 120 minute
IMDB: 6.5


loading...

Am un sentiment că “Singur acasă 2 – Home Alone 2” va fi un succes enorm de box-office, dar includ mă. Nu am de mult ca primul film, iar eu nu fac la fel ca aceasta, cu eroul său sadic mic, care ciocane fără milă un cuplu de escroci lent de învățare. Nici nu am bucura de încercarea de nerușinat de aluat haosul prin includerea unui subplot moralizator despre Pigeon Doamna de Central Park. Suna-ma inima împietrită, spune-mi cinică, dar vă rugăm să nu-mi spune dacă fac “Home Alone 3” Știu, știu – violența este tot o glumă. Unele dintre GAG ​​sunt ridicate direct de la desene animate de culoare vechi, și în spirit ceea ce căutăm la aici sunt aventurile Road Runner, cu escrocii cu rol de Wile E. Coyote. Deoarece cele două mopes nefericit cădea scari si sa lovit de cărămizi și pungi de 500 de lire de ciment, și acoperite cu clei și vopsea și birdseed, puteți auzi cotcodacitul vechi eroi Looney Tunes în fundal. Și la fel ca în desenele animate, escrocii nu sunt niciodată cu adevărat rănit; ei sări înapoi, praf se off, îndoiți oasele lor înapoi în formă și sunt gata pentru următoarea aventura. Când mic Kevin (Macaulay Culkin) le ironizeaza (“Hei! Aici!”), El pare ca Bugs Bunny, și atunci când el (mereu neînțelept) au Chase, sunt în tradiția de Elmer Fudd.

Cele mai multe dintre încercările live-action a duplica animație au eșuat, pentru că atunci când cifrele carne și oase a lovit pe trotuar, putem auzi aproape criza oase, și nu este amuzant. Luați, de exemplu, scena în “Singur acasă 2 – Home Alone 2” în cazul în care Kevin atrage infractori în încercarea de a se târască jos o frânghie din partea de sus a unei case cu patru etaje. El a înmuiat frânghia în kerosen, iar atunci când sunt pe jumătate în jos, el se stabilește pe foc. Ho, ho.

Încă o dată Singur acasă 2 – Home Alone 2, familia uituc Kevin pleacă de acasă fără el (el devine pe planul la New York în loc de Miami), și încă o dată se agita în timp ce el se ocupă fără efort cu lumea. El verifică în hotel Plaza pe cardul de credit tatălui său și are timp pentru conversații emotionanta cu un proprietar de amabilitate vechi magazin de jucării (Eddie Bracken) și un iubitor de pasăre fără adăpost (Brenda Fricker), să nu mai vorbim Donald Trump, înainte de a rula în vechile sale dușmani , escrocii (Joe Pesci si Daniel Stern). Când el descoperă că intenționează să jefuiască magazinul de jucării, ale cărui încasări sunt destinate spital de copii, el știe că a operei sale tăiat pentru el. (“Încurcați cu copii de pe Ajunul Crăciunului – care se merge prea departe!”) Puștiul outsmarts de obicei gama de adulți disprețuitor, inclusiv hotel de functionar Tim Curry, înainte de a stabili o serie de capcane ingenioase pentru infractori. Ca și înainte, el pare să aibă o comandă completă de toate competențele Handyman, inclusiv scari reglaj și aparate electrice pentru șocuri electrice – si, desigur, el găsește toate recuzita are nevoie, chiar și pentru fraudarea toaletă explodează și stabilirea arma discontinue la foc prin gaura cheii.

În între glumele practice dureroase din Singur acasă 2 – Home Alone 2, nu e relația sa cu siropos Fricker, ca Pigeon Doamna, care îi arată refugiu ei în interiorul plafonului de Carnegie Hall. Colinde umfla de la concertul de mai jos ca twerp elogioase mic conferențiază doamnă vechi de pe sensul vieții. Dacă el crede jumătate din ceea ce spune el, ar da infractori o pauză.

Este acest film Singur acasă 2 – Home Alone 2 pentru copii? Mărturisesc că nu știu. Milioane de copii vor merge să-l văd. Nu folosit pentru a fi filme în care a fost rău pentru copii mici să rănesc adulți. Acum Kevin sare cărămizi de pe cranii lor de pe acoperișuri, și toată lumea râde. Întrebarea nu este dacă filmul va speria pe copii în public. E dacă adulții vor putea sa traga cu ochiul între degete.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: