PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Sicario (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Denis Villeneuve
Scenariu: Taylor Sheridan
Actori: Josh Brolin, Jon Bernthal, Emily Blunt, Benicio Del Toro
Anul: 2015
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

“Sicario” se deschide cu doi indicatori ale unei lumi violente, o descoperire și o explozie, atât stabilirea scena pentru thriller-ul satisfacatoare care urmează. Aceasta este un univers în care există dovezi de rău la vedere, ascunzându-se în pereții unei case in America tramvai. Și este o lume în care violența poate erupe în clipi din ochi, ținând vieți și spargere altele. La ori, “Sicario” este un examen profund satisfacatoare, intens de un război cu nici reguli de angajare, condus de un spectacol spectaculos al lui Benicio Del Toro și cinematografie de obicei Fermecatoare de Roger Deakins. În alte momente, mai ales în actul său de mijloc, “Sicario” poate fi frustrant de indulgent cu sine, umplut cu fotografii aeriene cu elicopterul de granița mexicană și un uriaș, scor pretențios. Este un film care nu are caracterul urgent al foarte mare thriller, dar există în aer rarefiat de valori de producție rafinate la fiecare nivel și un ansamblu perfect. Că se încadrează scurt de măreție ar putea fi considerat o dezamăgire, dar există încă multe să-mi placă aici.

Această scenă de deschidere are FBI Agent Kate Macy (Emily Blunt) încearcă să găsească o victimă de răpire intr-o casa Arizona. Ea literalmente butoaie prin peretele din camion ei, și doar ia în jos o țintă ca el descarcă o pușcă în direcția ei. Pușca explozii o gaură în perete, dezvăluind un cadavru, înfășurat în plastic. Și acest lucru cadavru nu este singur. Curând, ei descoperă casa este plină de cadavre, și ancheta conduce la o explozie. Ce se întâmplă? Ce oroare a trecut frontiera din orașul notoriu fără de lege de Juarez la Arizona?


loading...

Curaj și spirit rapid Macy atrage atenția superiorilor săi, și ea a adus pe o întâlnire pentru o Task Force inter-agenții. Condus de un, profesional nedefinit (el ar putea fi CIA) om misterios numit Matt (Josh Brolin), oamenii din spatele acestei forțe sarcină ca ceea ce aud de la Kate. Au aduc la bord, și Matt, Kate și misterios Alejandro (Benicio del Toro) cap de Sud pentru a captura un traficant de droguri și să-l aducă înapoi la statele pentru interogatoriu. Această secvență singur justifica o privire la “Sicario.” Aventura în o parte a continentului în care domnii de droguri au devenit atât de important încât cadavre atârna în locuri publice ar fi mesaje, echipa trebuie să acționeze rapid. Pe drumul de întoarcere de la Mexic, ei a lua blocat în trafic la frontieră. Cars jurul lor ar putea conține acoliții traficantului de droguri, așteptând să lovească. Această scenă este un master-class în producția de tensiune. Deakins foloseste geamurile masinii frumos și editor Joe Walker taie perfect acțiunii împreună. Asta nu film Sicario topuri această secvență din nou în cazul în care este, fără îndoială, problemele începe. Am deschis cu o asemenea intensitate că lipsa de sfârâie în actul al doilea începe să ia o taxă.

O parte a problemei este ca script-ul Taylor Sheridan nu se dezvolta într-adevăr o protagonist. Kate este de prea multe ori un observator, un călător care nu doresc și neinformat în această călătorie. Matt Brolin și Alejandro Del Toro sunt atât de clar responsabil de ceea ce se intampla pe care se gândesc de mai multe miscari mașinațiunile departe în timp ce Kate este clar nu numai ce rol ea ar trebui sa joace un rol, dar ceea ce toată lumea are, de asemenea. I a lua că acest sens de confuzie este parte a punctului. “Sicario,” la miezul ei, este despre o lume în care lipsa de leadership pe fiecare parte a războiului de droguri a creat haos complet. Și așa este logic că ar dispun de o protagonist fel confuz de lipsa de reguli de bază. Cu toate acestea, acest lucru face pentru un film care nu are pumn emoțională a celor mai bune thrillere Sicario, cel puțin nu până la actul final, atunci când mesele sunt întoarse, și ne dăm seama că ne-ar fi putut fi concentrându-se pe povestea greșit de-a lungul.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: