Sherlock (2010) Serial Online Subtitrat


Regia: Mark Gatiss, Steven Moffat
Actori: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs
Anul: 2010
Gen: Seriale, Mister, Drama, Crima
Durata: 90 minute
IMDB: 9.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Sherlock (2010) SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:


Sherlock (2010) SEZONUL 2 Online:


S02E01:

S02E02:

S02E03:


Sherlock (2010) SEZONUL 3 Online:


S03E01:

S03E02:

S03E03:Sinopsis Sherlock

Este un serial britanic de televiziune ale cărui palpitante aventuri au loc în secolul 21. Remake-ul este produs de Hartswood Films pentru BBC Wales, co-produs cu WGBH Boston. Este o actualizare contemporană a povestiri lui Arthur Conan Doyle, a faimosului detectiv Sherlock Holmes, rol interpretat de Benedict Cumberbatch, alături de prietenul său loial Watson, interpretat de Martin Freeman. Mini-seria are episoade, fiecare cu durata de 90 de minute.

Productătorul acestui proiect este Steven Moffat, cunoscut în special pentru serialul “Doctor Who”.


Trailer Sherlock 2010


Steven Moffat

Steven Moffat e încântat de noile veşti – apăsaţi aici pentru detalii!

Pentru omul cunoscut cel mai mult ca fiind mintea genială din spatele serialului Doctor Who, Steven Moffat, serialul său, e mai lăudat decât însăşi Doctorul în ultimul timp. Dar de ce este Moffat surprins de toată atenţia primită ?

„Mark Gatiss şi cu mine am considerat că ăsta e proiectul nostru făcut din vanitate. Cel cu care putem scăpa cu basma curată, având toate celelalte proiecte făcute. A devenit un hit imens, a primit numai critici pozitive şi a primit toate premiile pe care mi le-aş fi putut dori. A fost cea mai mare şi mai bună surpriză pe care aş fi putut-o avea vreodată. Bineînţeles că totul s-a datorat distribuţiei incredibile a serialului, Martin Freeman şi Benedict Cumberbatch.”

De când a debutat pe BBC în 2010, atât Freeman (The Hobbit) şi Cumberbatch (Star Trek Into Darkness, The Hobbit) au devenit vedete în adevăratul sens al cuvântului, însă amândoi spun că îşi vor face timp pentru a filma al treilea sezon al serialului.

Voi ce credeţi? Merită toate laudele pe care le primeşte?

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: