PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Cum scapam de zombi frate?
Gen: Actiune, Comedie, Groaza
Scenariu: Carrie Lee Wilson, Emi Mochizuki
IMDB: 6.3
Regizor(i): Christopher Landon
Actori: Tye Sheridan, Sara Malakul Lane, Patrick Schwarzenegger, Logan Miller, Halston Sage, Joey Morgan

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

De la Noaptea George A. Romero a morților vii Robert Kirkman lui The Walking zombie Dead – cadavre reanimate care nu doresc nimic mai mult decât să mănânce oameni vii moi si squishy – s-au strecurat pe drumul lor în cultura populară. Noi am văzut totul, de la over-the-top Gore-povești sumbre festivaluri, conduse de caractere care implică valurile de foame de strigoi. Unele filme Scouts Guide to the Zombie Apocalypse s-au transformat chiar apocalipsa zombie – care este un scenariu serios ingrozitor – in comedii hilare. Acum, regizorul Christopher Landon a lui cercetași Ghid pentru Apocalipsa Zombie este cel mai recent film care încearcă să se distreze cu roiuri de cadavre mâncătoare de carne.

Pe măsură ce se poate spune de titlu Scouts Guide to the Zombie Apocalypse, acesta e vorba de un grup de cercetași care se află chiar în mijlocul unui focar zombie. Trei liceenii – Ben (Tye Sheridan), Carter (Logan Miller) și Augie (Joey Morgan) – sunt într-o excursie pentru a sărbători Augie obține cele mai recente patch-uri lui. Chiar daca Augie este pasionat de a fi un cercetaș, Ben si Carter doresc cu adevărat să renunțe, iar odată ce Augie adoarme, ei vor sa se strecoare departe astfel încât acestea să poată verifica partid seniori “- o parte care este, desigur, un fel mai elaborat decât cum ar fi, 99,9% dintre actualele partide de liceu. Ben Carter și alunge și lui Augie a plecat pe cont propriu, orășenii lor sunt transformat rapid în zombi. Nu e mult timp înainte de denivelările duo în Denise (Sarah Dumont) din filme online Scouts Guide to the Zombie Apocalypse, o chelneriță la un club de striptease, care este, de asemenea, un șmecher cu o pușcă, și toate încearcă să salveze toți cei care au rămas în viață de zombi.


loading...

Grație unui medalion de energic Blake Anderson, fanii ar trebui să fie dependenți de muncă fericit cu o sumă decentă de scena de deschidere. Tye Sheridan din Scouts Guide to the Zombie Apocalypse, tinere Cyclops cunoscute și sub numele in urmatoarele X-Men: Apocalipsa, și Sarah Dumont face o treabă bună cu materialele pe care le au, dar este Joey Morgan, care oferă performanță cele mai memorabile. El believably bine sensul ca el e entuziast în a fi un cercetaș – lucru cei doi prieteni sunt aparent jenat de. Este un personaj mai ales simpatic, așa că, dacă te gândești unul dintre personajele principale va muri la un moment dat, șansele sunt destul de bine vă veți păstra în speranța că nu va fi el. E prea rău pe care o folosesc Augie pentru unele Fart și caca glume neoriginal, dar el se ocupă de ea destul de amuzant, și este contracarat de destul de mult orice altceva ce face. Oh, și zgomotele el face în timp ce rulează pur și simplu poate aminti Futurama fanii lui Zoidberg in Scouts Guide to the Zombie Apocalypse.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: