PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Sahara (2005) film online subtitrat

Regia: Breck Eisner
Actori: Christopher Bello, Empotoe Bosage, Rainn Wilson, Matthew McConaughey, Penélope Cruz, Steve Zahn, William H. Macy
Anul: 2005
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
Durata: 124 minute
IMDB: 6.0


loading...

In Sahara, atunci cand exploratorul Dirk Pitt (Matthew McConaughey) gaseste o moneda legendara, care face referire la o poveste antica, porneste in aventura vietii sale, incercand sa gaseasca o comoara intr-una dintre cele mai periculoase regiuni din Africa de Vest. Cautand ceea ce localnicii numesc “Vaporul mortii” – care ascunde o incarcatura secreta – Dirk si insotitorul sau Al Giordino (Steve Zahn), o intalnesc pe Dr. Eva Rojas (Penelope Cruz), in Sahara, o superba si inteligenta doctorita, care este de parere ca aceasta comoara ascunsa ar putea fi o amenintare la adresa lumii intregi. Incercand sa gaseasca o nava pe care toti o cred doar o iluzie, Dirk, Al si Eva trebuie sa se bazeze pe inteligenta si pe fortele proprii pentru a scapa de mafioti periculosi, a supravietui mediului amenintator si a gasi cheia misterelor.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website